SportLife Nutrition

SportLife Nutrition; kuka, mitä, missä, häh?


Pääyhteistyökumppaninani toimii SportLife Nutrition. SportLife valmistaa urheiluravinteita yhteistyössä eri alan asiantuntijoiden kanssa. Laadultaan SportLifen tuotteet ovat ehdotonta ykkösluokkaa niin sekoittuvuudeltaan kuin myös maultaankin! Ja jos joku Mintusta täytyy tietää, niin se, että lisäravinteita valitessa seuraavat seikat painavat vaakakupissa eniten:
  • tuotteiden helppokäyttöisyys; ei tuhansia purkkeja ja purnukoita sen optimaalisen sisällön aikaansaamiseksi, vaan kaikki yhdessä paketissa
  • tuotteiden alkuperä ja laatu; SportLifen tuotteiden raaka-aineet tulevat tarkoin valituilta raaka-ainetoimittajilta. Tuotteet ovat puhtaita ja luotettavia. SportLifen pusseissa ja purnukoissa on vain ja ainoastaan Sitä Ihteään, ei täyteaineita eikä hämäriä kehoa kuormittavia ainesosia.
  • tuotteiden sekoittuvuus; lienee sanomattakin selvää, että Mintun sheikkerissä ei kuohu eikä kupli, vaan kaikki sekoittuu tasaisesti, oli lantrinki sitten vesi tahi vahvempi - maito tai vaikka mehu!
  • tuotteiden maku; en ole tähänkään päivään mennessä löytänyt tuotteita, jotka olisivat paremman makuisia kuin SportLifen. Pätee niin perusheraan, palautusjuomaan kuin aminoihinkin; puhumattakaan uudesta treenilatari Kerosenesta! Suu napsuu, sen verran herkutteluhetkiksi menee aina SL:n parissa. Tästä olen erittäin tarkka; maku ei saa olla teräksinen, eikä makeutusainekylläinen, vaan sen on oltava luonnollinen ja miellyttävä. Oma lemppari on suklaa kaikissa muodoissaan, son ko kaakaota vetäis!


Team Sportlife


Olen erittäin iloinen ollessani osa ihastuttavaa ja reipasta Team Sportlifea. Team Sportlife koostuu SportLife Nutritionin sponsoroimista henkilöistä sekä omavalmentajani Matti Halosen valmennettavista. Meitä on jo iso liuta ja ryhmämme on mielestäni yksi maamme tsemppaavimmista ja aktiivisimmista! :) Missään nimessä emme kaikki kilpaile, vaan olemme kehityskaaremme eri kohdissa, luonnollisestikin. Mikäli sinua kiinnostaa tiimijäsenyys, ota yhteyttä Matti Haloseen. Minttu suosittelee; ihanat tiimiläiset pitävät hyvän fiiliksen korkealla!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!