Yhteistyössä


Markkinoiden turvallisimmat, puhtaimmat ja korkealaatuisimmat lisäravinteet, epäilemättä!
Näiden tuotteiden takana seison ja tiukasti now and forever.
SportLife for life!

 

Hyvinvointi on fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen kunnon yhdistelmä. Fyysisen kunnon ylläpitäminen on helppoa, mutta psyykkisen kunnon ylläpito voi tuntua vaikealta toteuttaa. Siksipä sille kannataa varata oma aikansa ja paikkansa.

Mielikylpy™ on Tampereen keskustassa sijaitseva rentoutussali. Varaa paikkasi tunnille varauskalenterista ja löydä jotain aivan uutta! http://www.mielikylpy.fi/Mimas Beauty on rakennekynsiin, ripsipidennyksiin ja meikkauksiin erikoistunut yritys, jolla on toimipisteet sekä Tampereella että Kajaanissa.

Yrityksemme arvot ovat korkea työnlaatu, esteettisyys, hyvä asiakaspalvelu sekä jatkuva kehitys. Arvojamme kunnioittaaksemme ylläpidämme ammattitaitoamme erilaisilla kouluttautumisilla, jatkuvalla laaduntarkkailulla sekä pirteällä asennoitumisella työhömme. Näillä keinoilla pyrimme saavuttamaan parhaan lopputuloksen, joka tyydyttää niin meitä kuin asiakkaitammekin.

Meiltä löydät keinot oman luonnollisen kauneutesi korostamiseen asiantuntevalla ja hyvällä asiakaspalvelulla toteutettuna! http://mimasbeauty.com/
Operaatio Röllönkadotuksesta sekä sokeroinneista vastaa Just Body Beauty Salon.


Just Body Beauty Salon toimii Tampereen keskustassa ratinansuvannon rannalla kauniiden maisemien keskellä. Palveluihimme kuuluu tehokkaita vartalohoitoja, sokerointia, Solstice suihkurusketus, Xtreme Lashes ripsien pidennykset ja kynsien geelaus.

Tervetuloa tehokkaaseen Velasmooth hoitoon!


Just Body -
Just for your well being