Esittely


Malmin ryskytystä, syömistä, nukkumista - potipilterin perusarkea ja vähän päälle. Lepposasti tallusteleva neitokainen Mansesta, enemmän ja vähemmän reenihimoinen kikattelija. Saa moikata!

Nimi: Minna - Minttunakin tosin tunnetaan
Ikä: lähempänä 30 kun 20
Asuinkunta: No Manse tiätty!
Reenipaikka: WFC/Liikuntakeskus Syke/Classic Gym
Mikä naurattaa: Tampereen kiäli
Mikä itkettää: … se että puhun ja kirjotan mansea
Mikä huonekalu olisit? Jumppapallo :D
Esikuva: no noin niinkun urheilullisessa mielessä Katarina Tunturi, muussa mielessä tietty oma äippä ja se toinen äippä, anoppi - aika supermimmejä!
Lempiruoka: Kananmunakastike ja potut, ehdottomasti! Lasagne, makaronilaatikko, broilerpasta... Kaikki menee. Piffeistä en niin välitä.
Paheet: Urheiluvaatteiden hamstraus - ja yksien ja samojen pitäminen :D
Lempiurheilulaji: itse tehtynä varmasti puntin vääntäminen (yllätys!), uinti, juokseminen, pyöräily; muita katsoessa jääkiekko ja pikajuoksu

Valmentaja: Matti Halonen
Tavoitteet: nousen kisalavalle syksyllä 2013. Sarjaa en vielä tiedä; treenataan kovaa siihen asti ja katsotaan mihin rahkeet riittää! Tähtäimessä nyt kuitenkin Naisten Fitnessfysiikka -lava jonain kauniina päivänä.
Haastavinta projektissa: Tää vaihtelee varmasti päivästä ja viikosta toiseen, mutta yksi asia on varmasti joka päivä sama; pitää pääkoppa ojennuksessa ja antaa vaan yksinkertaisesti palaa!
Palkitsevinta projektissa: Kun näkee ja tuntee oman kehityksensä. Dieetillä palkitsee puntarin alati laskevat numerot, offilla oltaessa jatkuvassa kasvussa olevat voimatasot. Mikään päivä ei ole samanlainen, vaan joka päivä tilanteet muuttuu - niin hyvässä kuin huonossakin. Jatkuvat itsensä ylittämisen fiilikset on aina hienoja ja poikii paljon itseluottamusta! :)
Tulevaisuuden suunnitelmat: Kisoihin valmistautuminen vie tällä hetkellä kaikki tulevaisuuden suunnitelmille varatut ajatukset. Urheilun saralla aion jatkaa ja unelmissa onkin mm. ultrapyöräilymatka Suomen päästä päähän sekä puolitriathlonin räpeltäminen. Sitten joskus.

Vanhat blogit

GYMSPACE: http://minttunen.gym-space.fi/
BODYCAMP: http://bodycamp.fi/site/uc/?author=13