Katse taaksepäin

Nyt oli pakko jakaa tää teidän kanssa, sen verran pääsi itseltä nauruntirskahduksia... :D

Ensimmäisen kuvan paino n. 86,9 kg, toisessa 67,8 kg.

Siis faktahan on, että oon ollut tänään kuin persiiseen ammuttu otso. Kroppa ei ole tuntunut hyvältä, eilinen treeni oli yhtä taistelua (viimeinen viikko ennen kevennystä on aina samanlaista puuroa) ja painoi mieltä, väsymys painaa. Aamulla tuli ystävämme Känkkäränkkä kylään ja lähestulkoon kaikki on ketuttanu tänään. Sen takia ajattelin nyt kaivella vähän arkistoja ja vertailla mitä on saatu aikaiseksi, kun oli taas sellanen hemmetin vitnessöklöpöklö päällänsä ja taas kerran mietin että onko musta tähän. 

Mä ajattelin että mä oon saanut vaan jotain pientä muhkuraa johonkin, että pääasiassa oon vaan laihtunut, mutta hemmetti - OLINPAS VÄÄRÄSSÄ. Jälleen yksi todiste siitä, että dieetillä VOI kehittää lihasta, kun on eväät kunnossa. 

Siis mähän olen tähän mennessä ollut dieetillä sen about vuoden (40 + 10 viikkoa), "offilla" siinä välissä yhdeksän kuukautta; tuossa välissä jos olisin kaiken kehittänyt niin go me! Epäilen kuitenkin vahvasti, että näin ei ole. Tosin paljonhan tuossa välissä näköjään ehti tapahtua, sillä tässä on ykkösdieetin lopulta aika tyhjä akka:

05/2012; painoa tässä n. 60 kg.
Mitä on tapahtunut tässä välillä? Meikäläistä ainakin lämmittää hurjasti se, että nahka on vetäytynyt ja yleisolemus on paaaaljon napakampi. Ryhti on parantunut, poseeraukset aletaan pikkuhiljaa oppia. Ja KYLLÄ - mulla on sittenkin hanuri. Eikä mikä tahansa hanuri, vaan kunnon ÄÄSSI! Se jos mikä lämmittää mieltä, koska oon tähän mennessä aina ollut sitä mieltä, että mulla ei ole hanuria ja se ei kasva millään. Bullshit. Se vaan tykkäs majailla tuolla kaiken fläsän alla lämpimässä :)

Tästä jatketaan!

Ja hei, Rauta Rusetille ja Minttu löytyy nyt myös sitten Twitteristä nimellä @rautarusetille; sieltä ajantasaista tietoa neidin puuhista pitkin päiviä ja viikkoja.






20 kommenttia:

  1. Hei wow! Kyllä kuvat puhuu puolestaan, susta on tähän !!!! Tiedän kyllä itsekin tuon tunteen todella hyvin, kun on se olo, et ei helvettiläinen, onko tässä mitään tapahtunut, mitä mä tässä hikoon, hittolainen... peilistä katsoo välillä itse mitättömyys... mut sit välillä tosiaan kun kaivelee niitä arkiston helmiä, niin löytyy todistetta siitä, että kyllähän sitä on muutostakin tapahtunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kato se usko kun se välillä vähän horjuu. Sen takia onkin hyvä että on näitä kuvia todistusaineistona, että ei sitä duunia turhaan tee... :) Tää viikko on kyllä ollu sellasta masistelua ja itsensä ruoskimista ja "ääää, oon niin pieni ja lättänä" -fiilistä että jotain oli pakko tehdä :D Onneks oli näin päin, eikä silleen, että toteaa notta "jaa, se kaks vuotta onkin menny sit ihan hukkaan". Siinä vaiheessa olisin laittanut hanskat tiskiin, hah :D

      Tällä mennään, mun motivaatio on katossa!

      Poista
  2. AIVAN UPIAA Minttunen Kultanen!! Juu KYLLÄ Sulla on komia peppu, takkaa ku oisit vielä kuvannu! :D Ja reidessä kaarta kans, vaikka puhuit et ei oo takareiskaa taannoin. :) TSEMPPISTÄ, HOTTIKSIA, ei kiukkua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä olis uskonu ite sanovani, mutta mun hanurihan on ihan siedettävä! :D Takaa en kyllä kehannu kuvaa laittaa, ko on vaan stringit jalassa ja kyllä - kyllä se vielä vähä roikkuukin. Lisää lenkkiä ja kyykkäystä! :) Jalat on taas kasvaneet ihan kivasti kummaltakin puolelta, ei valittamista! Kiukku on pois <3

      Poista
  3. Hui, Minttu!!! Aivan mieletön muutos! :) Sä oot kyllä tehnyt ihan törkeen duunin, uskomatonta! Saat kyllä olla ylpeä itestäsi - uskon, että saat aikaan vielä lisää huikeita tuloksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, toi "HUI" oli paras :D Hui tosiaan ja hihitykset perään - tää jaksaa vieläkin naurattaa tää kuva. Muistan kun tota ekaa kuvaa otettiin... "Mä vähän niinku poseeraisin kanssa niin näkee paremmin". Eeeeeeeiiiiii :D

      Poista
    2. Heh, se "hui" tuli iteasiassa tosta uusimmasta kuvasta, kun olin niin äimistynyt, miten upeessa kunnossa oot! :D Mut huomaa kyllä, et on noi poseeraustaidotkin "vähän" parantuneet, ihan vähän ;) Hihi. You go girl!

      Poista
    3. Haha :D No duunia riittää vielä vaikka kuinka ja paljon ja nyt jännitetään sitä että tuleeko se nahka siellä mukana. Sikspäkistä voi vaan haaveilla, kun on sellanen jäätävä nahkaröllö päällä :D No, viikko kerrallaan vaan... :)

      Poseeraustaidoista saadaan kiittää Fitnesstä Hyvällä Sykkeellä -yhdistyksen leidejä! Ei oo turhaan sunnuntaita kulutettu korkokengillä kipsutellen (au) :D Hihii!

      Poista
    4. Pikkuhiljaa hyvä tulee ;) PS. Haastoin sut! Unohdin vaan tulla kertoo aiemmin :D

      Poista
    5. Au, kyllä toi on haastava laji, kun korkkareilla pitää oppia kävelemään! ;) PS. Käyhän kurkkaamassa blogissani sua odottava yllätys! :)

      Poista
    6. HERRAMUNJEE, miks mää en oo huomannu näitä kommentteja aiemmin hä?! :D

      Poista
  4. Ihan mielettömän hieno muutos! Nuo kuvat valavat kyllä uskoa, että jos tekee tarpeeksi töitä, niin voi saavuttaa upean kropan. Motivaatiota tähän päivään. Kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, täytyy paiskoa hommia niin maanpirusti, että jotain onnistuu saavuttamaan. Kun tavoite on kirkas, on helppo sitoutua :) Motivaatioboosti ilmeisesti vastaanotettu, hyvä juttu! :)

      Poista
  5. Upea muutos, kertakaikkiaan!! <3

    VastaaPoista
  6. Sie oot kyllä ihan huippu! <3 Mieletön kehitys! Siun ääääässss on kyllä varsinkin miun ihailun kohteena, kelpais miullekin samanmoinen. Reeniäreeniä! oot kyllä kovan työn tehnyt, ihailtavaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä päivää mää en ois koskaan uskonu kohtaavani. Roolimalli-nimitys on mulle niiiin vieras, mutta että ÄÄSSIROOLIMALLI? Ei kuuna päivänä, en voi uskoa tätä! En en en! (onhan tää nyt vähän hullua?)

      Reeniä lissee ja ruokaa masiinaan! <3

      Poista
  7. Ihan mahtava muutos ja tuo kehitys!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika fiiliksissä sitä itekin on, kun tajuaa että homma toimii. Oma silmä on aina paha, kun se mokoma valehtelee :(

      Poista
  8. On kyllä todella upea muutos tullu!

    Jonku blogin kautta tänne eksyin ja piti kyllä lukijaksi liittyä seuraamaan matkaa kisoihin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!