Tip tapit taputeltu - kohti uutta vuotta!

Yks tonttu valmiina karistamaan joulun pois jaloista! Joulua tuli "vietettyä" jo niin paljon ennen joulua, että oon nyt enemmän kuin tyytyväinen, kun sain autossa kuunnella NRJ:tä ja hoilottaa jotain muutakin kun joululauluja :D Kaksi päivää lepoa teki tehtävänsä ja tänään onkin sitten ollut iiiiihana palata takaisin ruotuun ja omien eväitten pariin. Aamupuuro oli pitkästä pitkästä aikaa oikein nannaa! Aiemmin on ollut ongelmia saada puuroa alas jostain syystä ja oonkin muutamana aamuna turvautunut smoothie-meininkiin, mutta tänä aamuna suu oikein napsu kun ajattelinkin kaurapuuroa. Ei enää riisipuuroa eikä enää kanelia ja sokeria, kaurapuurot raejuustolla ja mustikoilla, son oikein hyvä! <3

Aamupalan jälkeen suuntasinkin tänään sitten salille päin. Tarkoituksena oli eilen lähteä jo salille, mutta olo oli sen verran öklöpöklö kaikesta ruokavalion ulkopuolisesta ruoasta (okei, suomeks sanottuna pakki oli TUKOSSA) ja kellokin oli vaikka kuinka ja paljon kun päästiin kotiin asti, että siirsin treenit suosiolla tälle päivälle ja eri energiatasoille. Aaton ja joulupäivän huilasin ihan täysin, vaikkakin mieli kyllä kovasti salille teki. Parempi osapuoli kävi aattona aamupäivän treenillä, mutta itse pidin kiinni siitä, että aattona ei arkea vietetä; sitä saa tehdä muutenkin ja nyt pyhitetään joulu muille asioille. Pääkoppa lepää!

Tänään aloitettiin siis uusi kierto tutulla ja turvallisella (eh?) selkäreenillä. Ennätyksiä paiskottiin taas; iloissani mavettelin meneen hyvällä sykkeellä. Yllättävän kevyesti se tuli, vaikka aluksi mietin että ei tuu mitään. Taas kerran tuli todistettua, että ei pidä kuunnella sitä omaa päätä, sillä se on aika usein väärässä ja kovinkin mukavuudenhaluinen :D Tulipa siinä sarjojen välissä myös todettua, että kyllä mää tarvin taas muutaman intervallitreenin viikko-ohjelmaan parantamaan maksimaalista hapenottokykyä, sen verran rupes puhalluttamaan. Vuodenvaihteen jälkeen olisi tarkoitus aloittaa aamuaerobisia taas :)

Tämän päivän selkäkondis. Epäkkäät on ilmestyneet jostain nurkan takaa.

 

Siinä se kaikessa komeudessaan. Tänään olisi tarkoitus rykästä vielä toinen treeni illalla rinnalle ja käsille, niin ollaan taas kiinni normaalissa kierrossa, huominen sekoittaa sen verran suunnitelmia. Tarkoituksena on hitusen matkustaa ja hoitaa motillinen puita määränpäähänsä ladottuna ja vähän lisää matkustusta.
Näillä mennään. Soommoro!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!