Rimppakinttu rähisee

Hou hou hou näin joulutervehdyksenä ens' alkuun! Täällä huutelis jälleen yksi kaikkensa antanut ja vetelä nais-immeinen. Jalkatreeni it was ja ny muljuttaa, täristää ja on veto ihan pois. Vaikka nyt vähän niinku siirryttiin ylläpitoon näiden meikäläisen rimppiksien osalta, niin silti reenit vedetään sata lasissa, as usual. Joten ei kyllä paljon pääse sanoon, että olis jotenkin helppoa :D Treeniin tietty antoi oman mausteensa se fakta, että olin pitkästä aikaa vierailemassa keskustan Fressillä ja siellä tietty ihan eri mestat tehdä jalkatreeniä. Meni arvailuksi, mut onneks rauta painaa joka paikassa saman verran noin niinkun suurinpiirtein, joten oltiin ees pikkasen kartalla... Toistomääräthän mulla on aika korkeat jokaisessa sarjassa - menee lähestulkoon kaikki sarjat sinne 12-15 haarukkaan. Tarkottaa siis käytännössä sitä, että pumppu jyskyttää kun viimestä päivää ja hikipyyhettä ei sovi unohtaa kotiin!

Lauantai 22.12.2012 - Jalat

1 a) Ojennukset
1 b) Prässi
2) Kyykky
3) GHR
4 a) Koukistukset istuen
4 b) Prässi, leveä ja syvältä
5) Askelkyykkykävely in da pikajuoksija-style (I hate askelkyykyt!)

Okei, sit on pakko hehkuttaa. Mää meinaan aamulla pidin rakasta avokkiani ihan hulluna, kun se meinas alkaa ehdotteleen, että kyykkäisin ne ihanat 12-15 toiston sarjani 60-70 kg:lla. Kattoin sitä silmät pyöreinä ja tokasin vaan "NIIVVARMAA!". For real? Sehän on niinku... paljon? :D Enkä oo kyykänny pitkään aikaan vapaalla tangolla polviongelmieni takia, joten mää jäin pudisteleen päätäni, kun V lähti töihin. "Seittemälläkympillä? Pyh!"

No, salille päästyäni ja muutamat ekat sarjat ilmoille rykästyäni totesin, että olo oli hyvinkin vahva. Toisin sanottuna siis what the heck, just go with it! Latasin tankoon rautaa sitten sen seiskan edestä, kun kerta käskettiin ja lähin kyykkään. 17 toistoo. Ny on joku ihme homma, täähän kulkee! Toinen sarja - 15 toistoo. Eiii juma! Kolmas sarja, 12 toistoo (no okei, tässä tuli jo vähä tahatonta rest pausea, kun happi alko loppua :D) ja mää ähisen ja puhisen kun höyryjuna. Joku miekkonenki takana sieltä huuteli, että sullaha on varsinainen kinkkujumppa (no okei, sano vaan, että "harvemmin näkee, että tytöt reenaa tosissaan! Ookko menossa kisoihin? No sen kyllä näkee!"). Fressillä on aina hauska, kun siellä aiiiiina joku tulee höpöttään, kun siellä ei kai kauheen useesti käy kukaan puuskuttamassa keuhkojaan pellolle? No eniveis, mieli oli hyvä. Sain kinttuihin aikas hyvät tuntumat päälle ja siellä ne sitte pullisteli tyytyväisinä, kun aloin ryystää palkkaria huiviin. Taas yksi hyvä reeni, ou ja jees - tässä alkaa olla taas sitä tekemisen meininkiä!

Huomenna se ois sitä vielä olkapääjumppaa ja sitten yhden päivän ansaittu joululoma. Joulupäivänä joutuu ehkä reenaan selkää? Ei pitäis olla ainakaan energiatasoista kiinni, sen verran tulee varmaan aattona syötyä rosollia ja pottulaatikkoa :) Siihen asti - olkaahan kilttejä, pukki voi viedä jo ansaitut lahjat, jos kiukuttelette. Eli hymy pyl... korviin ja hyvällä boogiella etiäpäin!

6 kommenttia:

 1. Sehän niinku KULUKEE, HUIPPUA Minttunen!! <3 Niin teit siis osan niinku enempi etureisille ja osan taka? Tuo 70kg kyykky siis superina GHR kans ja normi hartialeveys ihan lattialla jalat? Ja siis tuo pikajuoksija oli millanen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä kulukee - son fakta! :) Mää oon täällä ihan fiiliksissä, jes jes! Ja juu, reeni on tosiaan jaettu niin että ensin rääkätään etureidet ja sit takareidet perään. Se on mulle oikein mieluisa metodi. Kyykky oli ihan omanaan (ja ihan normaaliversio, tosin syyyyvä sellanen, kun mun pehva... :D) ja GHR ihan omanaan, ei superina. Normaaleja suoria sarjoja :)

   Pikajuoksijaversio askelkyykystä on siis normaali etenevä askelkyykky, mutta ponnistusvaiheessa tuodaan takajalka räjähtävästi koukkuun kropan etupuolelle.

   Poista
  2. Mitä kun mun pehva?? :D Teeks GHR omalla painolla vai lisä? Hmm.. Siis tanko niskassa askelkävely vai..? Kuvaa...! :)

   Poista
  3. Pehva EI kasva :D Muuut ehkä se tästä alkaa pikkuhiljaa. Tai sit tota lämmikettä on vaan niin paljon päällä, että sitä ei näe... Hmph.

   GHR omalla painolla, kevennettynäkin (kuminauhalla) näin ens'alkuun kun haetaan tekniikkaa vielä kohdilleen.

   Ton askelkyykkykävelyn tykkään yleensä tehdä joo tangolla (tasapaino pysyy paremmin), mut Fressillä tein nyt käsipainoilla, kun siellä ei tanko mahdu kulkeen. Käsipainoilla on huomattavasti hankalampi, kun oma tasapaino ei oo maailman paras...

   Poista
 2. Sinä ja sun rimppakinttusi! :D Hei hienoa, ylitit itsesi! Kannatti kokeilla ja onneksi miehesi yllytti :) Oot kyllä rosollisi ja pottulaatikkosi ansainnut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, rakkalla lapsella on monta nimeä nääs ;D Rimppikset mitkä rimppikset!

   On kyllä hyvä fiilis. Osoitti taas kerran, että kyllä sitä painoa voi ihan oikeesti olla vähän enemmänkin. Hmmmh... Pohdinnan paikka!

   Ja KYLLÄ, oon mun herkut ansainnut. Huomenna kun vielä kaikki menee putkeen niin tämä nainen on tyytyväinen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!