Hullu saa olla, mutta ei tyhmä!

Niisk niisk, köh ja atsiuu! Yksi nuhanenä täällä taas hei!

Olen tässä jo viikon verran taistellut peruskysymyksen "ollako vaiko eikö olla?" äärellä. Lähinnä siis siitä treenaamattomuus-vinkkelistä... On meinaan naista koeteltu sen verran nyt tällä liikkumattomuudella, että nyt alkais riittää. Ja niinhän se riittääkin, sillä nyt onkin sen verran hyvä fiilis kropassa, että huomenna tämä nainen pääsee salin perukoille puhisemaan! JES JES JES! :) Tottakai nyt kun takana on tovin sairastelut on vaan otettava rauhaksiin ja jättää ne maksimit ja failuret muille. Kyllä, mieli tekisi vetästä oikein raivokkaat aggre-treenit, mutta ei, mieli ei tee kuitenkaan kuolla räkään tai hengenahdistukseen. Tartun siis kiltisti pienempiin hantteleihin...

All in all, sairastaminen vaatii hirveästi päältä. Voin vaan kuvitella kuinka paljon varsinkin siinä vaiheessa, kun päällä on kisadieetti. Siinä ei varmasti paljon tee mieli huilata... Mutta ei auta itku markkinoilla; parempi on huilata varmasti pöpö pois ja vetää lääkettä naamariin niin kauan kunnes kroppa on varmasti toipunut. Liian monta kertaa olen minäkin lähtenyt liikenteeseen ja sillä seurauksella, että tauti pitkittyy. Sairastetaan siis kerralla ja kunnolla eikä pitkään ja vähän, eikös niin? Eihän ne puolitehoilla pyöräytetyt treenitkään jelppaa juuri ketään.

Mitä muuten omaan flunssan lääkintäcomboon tulee, niin suosittelen lämpimästi kaivamaan Apteekin hyllyltä tämän tuotteen ihan ensimmäisenä - hinta taitaa olla vähän päälle yhdeksän euroa:


Harvemmin itse tartun lääkkeisiin muutakuin välttämättömän pakon edessä, mutta tämä on sellanen ihmeaine, jolla oon saanut tuloillaan olevat flunssat torpattua ja päälle ehtineet lyhennettyä. Tässä ei ole mitään ylimääräsiä kofeiineja yms. särkylääkkeitä, vaan ihan sitä itteensä; C-vitamiinia ja sinkkiä. Ja maistuu vielä ihan hyvällekin! :) (tosin sillä ei kamalasti oo merkitystä, jos on nokka niin tukossa kun mitä mun on ollut :D) Flunssan nujertamiseen on vielä muutama muukin kikkakolmonen, mutta näillä pääsee jo hyvin alkuun.

Käväsin eilen hakemassa itselleni nyt sitten sen Tempurin tyynyn, josta jo aiemmin oli puhetta. Symphony-mallinenhan allekirjoittaneen piti ensin kotiuttaa, mutta Tampereen Tempur-liikkeessä suositeltiin ehdottomasti Millennium-mallia tälle selkäretkottajalle. Päädyttiin kuitenkin loppujen lopuksi Ombracio-malliin ihan vaan siitä syystä, että mulla on tapana pitää välillä nukkumisenkin suhteen "herkkupäiviä". Jaa että mitä? No niitä päiviä tietty, kun voi röhnöttää just sellasessa asennossa missä mieli tekee (lue: sillon kun on kyllästynyt aina olemaan samassa asennossa :D). Mulle tää tarkoittaa lähestulkoon aina käytännössä sitä rähmällään olemista ja mahdollisimman venkurassa <3 Oon entinen vatsanukkuja, joten tämä tuo aina silloin tällöin varsin unettavia muistoja mieleen :D

Nyt on takana yksi yö tämän tähden mallisen tyynyn kanssa ja ainakin toistaiseksi tokasen vaan, että WAU! :) Pistin nukkumaan vähän yli yhdeksän illalla ja heräsin 00:40 siihen, että tuntui kun olisin nukkunut koko yön ja KUNNOLLA! Voi sitä riemua, kun tajusin että kello on vasta niin vähän (piti tarkistaa vielä monesta kellosta, kun en luottanut yhteen, heh!) ja saisin viettää uuden petikaverini kanssa vielä mooooonta tuntia. I-HA-NAA! Niska ja selkä ei olleet yhtään jäykkinä eikä kipeät, vaan olin vetreä ja hymyilevä heti aamusta.

Alkuunhan tuo Tempur-tyyny saattaa vaikuttaa aika höveliltä tapaukselta, sillä on paljon kovempi ja painavampi kuin normaalityyny. Tyyny kuitenkin mukautuu TÄYSIN kun siihen painaa päänsä ja on vähän aikaa paikoillaan; muovautuminen ja pehmentyminen alkaa, kun tyyny lämpenee kehonlämmön vaikutuksesta. Missään vaiheessa yötä en herännyt siihen, että tyyny on littanassa eikä myöskään asennon vaihtaminen aiheuttanut ongelmia, sillä jo valmiiksi pehmennyt tyyny muovautui välittömästi oikein. Kädet sai kätevästi sivukolon viereen ja olkapääkin sujahti kätevästi alakoloseen. Ahhhh - saisinko mä mennä takas nukkumaan? :D Aamulla  Villekin totesi, että tämä neiti oli tyytyväisenä tuhissut kyljellään Villen tarkistaessa. Ihan loistavaa! Jatkan edelleen uuteen ystävääni tutustumista... Musta tuntuu että tästä tulee sellainen vuosisadan rakkaustarina! :)

Käväsin eilen myös Mielikylpemässä pitkästä aikaa :) NLP-Koulutus Timantin kanssa yhteistyössä toteutettu Diamond In Me -tunti oli taas niiiiiiiiiin rentouttava että morjens! Aiheena oli tällä kertaa itseluottamus. Nyt voin täysin sanoa, että tällä kertaa se onnistui - täysrentoutuminen. Mulla ei ole meinaan minkäänlaisia muistikuvia tuosta sessiosta ja olo sen jälkeen oli ihan huippurento - hymyilytti vaan ja oli pökertynyt olo. Oi oi! Tätä lisää :)

Mutta muuta kirjoitusta ei tältä erää osu kohdalle. Myöhemmin on ehkä hitusen lisää kerrottavaa, kun on päästy jo liikkumaankin. Puss och kram!

P.S. Huomasitteko, että blogilla on uusi ulkoasu? Kaikki kommentit tervetulleita!

4 kommenttia:

  1. Tää uusi ulkoasu on jotenkin paljon selkeämpi kuin edellinen, tykkään! Täytyykö muistaa toi posivil zink jos meinaa flunssaa puskea päälle. Toivottavasti ei ihan heti ole tulossa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinhän se on - tää on tää lähestulkoon "perusmalli", joten ajattelinkin että ehkä helppolukuisempi ja helpommin navigoitavissa kun se vanha :D Meillä AV-immeisillä on välillä vähän turhan ylitsevuotava tarve yksinkertaistaa kaikkee niin paljon, että sitten se meneekin överiks. Hih!

      Toi PZ on kyllä hyvää tavaraa. Pidetään peukkuloita ettei tuu sulle nyt flunssaa. Tätä on ihan hirveästi liikkeellä! :(

      Poista
  2. Hei, löysin blogiisi Eevskun blogin kautta nyt ensimmäistä kertaa ja täytyy sanoa, että mahtava tämä blogisi, meni heti seurantaan ;) Ja ennen kaikkea mahtavaa, minkä muutoksen olet saanut itsessäsi aikaan!! Tsemppiä viimeistenkin flunssavaivojen taltuttamiseen ja treeneihisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moiii Linda! Lämpimästi tervetuloa blogiseikkailulle ja kiitos kun lisäilit seurantaan :)

      Iloista ja vauhdikasta reeni-intoa sinnekin - täältä ei kyllä intoa puutu tässä vaiheessa ainakaan :D Pysytään tutkalla!

      Poista

Kiitos kommentistasi!