Mautonta!

Tätä mantraa on hoettu jo muutama päivä. Kun ei mikään maistu miltään. Ruoka siis.

Ou jees, arvasitte oikein - täällä sairastetaan! Just ehdin keulia sillä kuinka mulle ei ole tarttunut kaaosmaisen epidemian tavoin levinnyttä lentsua ja kappas vaan - sieltähän se sitten hujahti uuden vuoden aattona päälle. Eipä pitäis ilmiselvästi koskaan nuolasta ennenkuin tipahtaa... Täällä nyt sit niiskutetaan ja köhitään vieretysten avokin kanssa. Glamourrr! :D Töissä oon nyt urheasti koittanut sinnitellä loppuviikon siinä toivossa, että nyt viikonloppuna helpottaisi vähän.

No, treeniuutisia ei rintamalta siis ole, mutta tähän vitnes-pakettiin kuuluvia ehkä hitusen. Meinasin saada tänään peehalvauksen tajuttuani, että ny se on tehty - kilpailijalisenssi maksettu vuodelle 2013 ja muut härpäkkeet päälle! En ookaan oikein muuta saanut loppupäivästä suustani kun ilmaukset "IIK!" ja "ÄÄK!", sillä jännitystaso on huisin korkealla. Vaikka mä nyt aiemmin mietin, että maksan lisenssin ihan vaan varmuuden vuoksi, kisaan tahi en, niin nyt jotenkin tuntuu siltä, että kyllä se rokki taitaa sit alkaa keväällä. Tavoite siis kristallisoitui kertaheitolla!

IIK!

Seuraava askel taitaakin sit olla se bikinien suunnittelemisen aloittaminen. Jösses.

3 kommenttia:

 1. Minttunen Kultanen, oon sataviiskytä hengesä, oot BEST!! <3 Parantavia haleja!! Ja muista, jos uutta, niin postaa.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! :) Kaikki tsemppi tarvitaan varmasti. Nyt lepoa ja troppia (tosin nyt tarkkana!) naamariin, niin mäkin toivottavasti pääsen kohta taas pelipaikoille :)

   Poista
 2. Pääset sie, ku nt leppäät kunnola! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!