Olkapääjumppaa

Hianosti ojentajaposeerausta, kun takana olkapäätreeni.
Sortsit!
Matin sanat mielessäni painelin taas kerran salille rääkkäämään näitä onnettomia deltsejä. Vireystaso ei ollut mikään maailman paras (yöunet hohoi, päikkäreitäkään en ehtiny ottamaan. Päälle viä ihana rintarangan lukko, joka esti taas vaihteeks syvän sisäänhengityksen, niin... SELISELI, tehdääs ny vähä jotai!) ja vähän arveluttikin tuleeko tästä ny lasta ollenkaan, mutta niin se rauta vaan vei mukanaan, kun sinne salille asti pääsin :)

Tänään treenattiinkin sitten vaihteeksi Fressillä, kun auto oli Villen matkassa. Ihan kivaa vaihtelua välillä, vaikkakin Syke on enemmän meikäläisen mieleen jo pelkän ilmapiirinsäkin vuoksi. Kelpo treeni kuitenkin; rokit korvissa ei tuu keskityttyä juurikaan muuhun kuin siihen omaan suoritukseen, joten ei paljon ympäristö haittaa. Kyllähän ne olkapäät saatiinkin taas pienenpieneen pumppiin ja ny hätyyteltiin taas niitä enkkoja! :) Kaiken kaikkiaan ihan huippuhyvä treeni ja iloisin mielin kotiuduin ruokalautasen ääreen.

Sunnuntai 30.12.2012 - Olkapäät, pohkeet, vatsat

1) Pystypunnerrus smithissä 4 lyhyttä sarjaa (olinkin luultua vahvempi ekassa sarjassa kahdellatoista toistolla, joten levyä sai taas lisätä, jotta päästiin sinne 6-8:n haarukkaan)
2 a) Sivuviparit kp 5 piiiiitkää sarjaa (oi oi oi, kutoset sai käyttöön tänään ja puhtaalla tekniikalla!)
2 b) Etuviparit kp 5 piiiitkää ja hapottavaa sarjaa
3 a) Pystysoutu tangolla 4 pitkää sarjaa
3 b) Pystypunnerrus kp 4 keskipitkää sarjaa (ei muuten paljon painoilla juhlita tässä vaiheessa treeniä, iha hävettää!) + loppuun staattisia olkapääcomboja mitä meni (ei kauheen montaa)
4 a) Pohkeet seisten 4 keskipitkää sarjaa
4 b) Pohkeet prässissä 4 pitkää sarjaa
4 c) Pohkeet istuen 4 superpitkää sarjaa
5) Vatsarutistus taljassa 3 sarjaa
6) Vatsarutistus laitteessa 3 sarjaa
7) Vartalonkierrot laitteessa 3 sarjaa

Ihme ja kumma, nälkä on ollut koko ajan läsnä tänään täysin siitä riippumatta onko syöty vaiko ei. Tuntuu, että meikäläisen maha on tällä hetkellä täysin pohjaton. Kovasti oon koittanut sitä rauhoittaa juomalla reippaasti vettä, mutta höh. Eikä tämä kyllä haamunälkääkään ole, kun ei mitään pahemmin mieli tee... No, onneks kohta on ilta ja pääsee nukkumaan - josko se nälkäkin jäis sitten sille tielle :) Näitä päiviä vaan tulee välillä ja sille ei mitään voi, se on kestettävä.

Oon yleensäkin ollut tosi hyvä sietämään nälkää. Verensokerin heittelyt ei juurikaan hetkauta ja nälkäisenäkään en ylly maailman pahimmaksi biaatchiksi. Tämä seikka oli aiemmassa elämässä aika ongelmallinen, sillä se aiheutti väistämättä sen, että syötyä ei tullut tarpeeksi usein, vaan hyvin harvoin ja yleensä juurikin sitä väärää safkaa. Nyttemmin oon opetellut syömisen ihan uudelleen ja nykyisin ruokailu kolmen tunnin välein on jo normirutiini - mitä lähemmäs neljän tunnin haamurajaa mennään sitä suurempi nälkä tulee :) Nälästä tietää, että aineenvaihdunta pelaa ja kroppa ystävällisesti ilmoittaa siitä, että ny tarvis lisää löpöä koneeseen.

Eri asia tosiaan on kuitenkin edellä mainittu haamunälkä, joka on vain mielitekoa pukeutuneena nälän vaatteisiin. On hyvä taito erottaa nekin toisistaan, sillä jälkimmäistä kuuntelemalla tekee itselleen pelkkää hallaa ja päätyy - kyllä - ylipainoiseksi. Pysykää siis tarkkoina omien tuntemustenne kanssa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!