Juminen selkä

Taas on pakko todeta, että JUMA MUN SELKÄ ON JUMISSA! Järkyttävää. Ville hieroi sitä eilen eikä se nyt kamalan jumiselta tuntunu (entiseen perunapeltoon verrattuna), mutta nyt päivä hieronnan jälkeen tuntuu siltä, että tunnen jokaikisen selkälihakseni vähän turhankin raikkaasti :D Uh. Ja tunne on sellainen, että tarvis kai toisen ihan tähän putkeen. Muljuu ja paukkuu. Olen tovin tässä pohtinut josko uskaltautuisin Niskasen Wellulle leivottavaks. Ville kävi Wellulla hoidattamassa ongelmallisen olkapäänsä ja mietin josko Wellu saisi myös allekirjoittaneen rikkinäisen jäsenen korjattua. Ja muutenkin... Josko pääsisin eroon siitä jäätävästä kokovartalojännitystilasta, joka mulla on koko ajan päällä...

Mun onneksi niskaongelmat ovat pysyneet jo suhteellisen kauan poissa. Jossain vaiheessahan niska veti jumiin tämän tästä aiheuttaen sen ettei pää yksinkertaisesti kääntynyt; aika kivulias vaiva. Sen jälkeen oonkin pyrkinyt venyttämään selkää aina treenin lomassa ja tietty siellä ulkopuolellakin. Ovenkarmit vaan käyttöön ja venyttämään, tekkee gutaa!

Aerobisia vääntämään

Tämän aamun alotinkin kukonlaulun aikaan aamupoljennalla. Oon todennut duunipaikan polkupyörän sittenkin kaikkia ennakkoasenteita vasten oikein messeväksi (voiko kuntopyörää sanoo messeväksi?) peliksi. No okei - se saattaa vähän rohista ja nitistä, mutta satula on meikäläisen olemattomalle pehvanderille suunniteltu. Tai siis. Leveä ja litteä. Ja puhun nyt hanurista. Satula on leveä ja paksu ja oikeessa kallistuskulmassa. INHOON - siis ihan oikeasti INHOON - niitä sellasia kuntopyöriä, joissa satulakallistus on liikaa etukenossa ja aiheuttaa automaattisesti pakokauhuisen fiiliksen siitä, että kaatuu koko ajan eteenpäin. Eiiiii hyvä. Mut tää, tää on hyvä! Siinä se tunti hujahti taas siivillä, kun oli lehti luettavana ja hikipyyhe toisessa kädessä - yhtä nautinnollista kun viime talvena dieetillä polkiessa. Loppuun vielä pari minuuttia saunassa ja ávot - johan on nainen valmis edessä siintävään työpäivään! Tästäkin taas hyvin huomaa, ettei liikkumisen tarvitse olla ryppyotsaista suorittamista, vaan aerobisen vääntämisestä voi myös nauttia. Täytyy vaan löytää se oma juttu, josta nauttii :) Polkemiseen oon nyt taas taipunut näiden polvieni vuoksi, jotka ei tällä hetkellä kestä lenkkeilyä juuri ollenkaan. Hyvä vaihtoehto tämäkin.

Tänään oliskin sitten vuorossa jalkajumppaa. Normaalistihan torstai on pyhitetty rinta-ojentajapumppailuille, mutta nyt vaihdettiin eilisen hieronnan takia päikseen. Ei siinä, tää kelpaa mulle vallan mainiosti - se inhokki :D

7 kommenttia:

 1. sinäki oot laittanu sitte oman blogin pystyy :) luen mielenkiinnolla kuulumisia :) mäki laitoin oman blogin pystyy ku olin aikani bodycampille kirjotellu :)
  -joanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mjoo, mä laitoin myös - tämä on varmasti se kätevin tapa blogata, kun haluaa pysytellä "neutraalilla maaperällä" :) Ja hei - saa ite koodatakin HTMLää ja CSSää! ;D Kiva kun tulit mukaan, lupaan päivitellä kuulumisia jatkossakin ja vähän laajemmin.

   Poista
 2. Oon seurannut sun postauksia innokkaasti bodycampin puolella, joten tietysti pitää siirtyä sun omaa blogia seuraamaan. Oletko muuten kokeillut juoksua barefoot-kengillä? Minun vähäiset polvivaivani hävisivät niillä, vaikka voisi luulla, että ilman pehmustusta kävisi toisin päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Kiva että lähdet remmiin mukaan! :)

   Barefoot-kenkiä oon itse asiassa tovin jos toisenkin pohtinut ja miettinyt. Osteopaatti sillon suositteli lämpimästi ja ajatus paljasjalkakengistä on jääny kieltämättä takaraivoon jyskyttään. Täytyy katsoa josko jossain vaiheessa sais aikaseks ostaa moiset, kun niin kovin monet kehuu :)

   Poista
  2. Ehdottomasti barefoot kengät käyttööN! itselläni meni heti jokapaikka huonolla lailla kipeäksi ku olin mun fivefingerseillä tallaillut viikon päivät ja sit islannissa mentiin vaelluskengillä ja muilla normi popoilla... :( ja ps. voisitko koodata munki sivut, vitja oon teknisesti lahjaton :D

   Poista
  3. Joo, täytyy kyllä ehottomasti pistää hankintaan. Mää muutenkin tykkään tassutella paljain jaloin aina kun voin (töissäkin aina sukkasillani, kun muut pistää korkkareilla meneen... :D), joten Barefootien hankinta lienee nyt enää kiinni rahahommista :)

   Koodailu on kivvaa. Oon kuitenki hei se AV-ammattilainen! ;DD

   Poista
  4. Hahahha, AV Minttu :DDDD

   Poista

Kiitos kommentistasi!