Three down, one to go.

Taitaakin olla legendaarinen hetki, kun oikeasti istun alas koneelle ja ihmettelen että MITÄS TÄÄLLÄ ON OIKEIN TAPAHTUNU!!! Pikasesti on tottakai tullut vilkastua nettiä luurilla, mutta muuten on kyllä jääny niin minimiin tämä virtuaalitodellisuuden seuraaminen ja ennenkaikkea aktiivinen osallistuminen. Jaa miksvai? Koska Minttu on lomaillu! Loma on ulottunu näköjään ihan jokaikiseen hommaan, sillä mää en oo oikein muuta tehny kun maannu, syöny, lenkkeillyt, reenannu vähä välissä ja NUKKUNUT. Ja lukenukin vähäsen ;) Moni on kyselly ollaanko matkusteltu tms., mutta ei me olla juuri muutaku tehty täsmäiskuja lähitienooseen. Laiskaa laiskaa laiskaa, mutta ah niin ihanaa! :) Viikko olis vielä käytävänä ja se olis sitte siinä; vuoden saa taas odottaa seuraavaa lomarupeamaa.

Me pöllöpäät lomanaloitusfiiliksissä ja matkalla Classicille :)
... ja se intopiukea naamavärkki :D

Yyteri 07/2013
...  Lukakin on matkustanut <3

Tää viikonloppu onkin aika jännittävä kaikin puolin. Huomenissa kisallaan ekat karsinnat Jyväskylässä ja sunnuntaina Mansessa, jonne meikäläinenkin suuntaa! Vähän kyllä tänä iltana on meinannu käydä tunteisiin, kun tän piti olla se meikäläisen fifteen minutes of fame ja tässä sitä ollaan, löysänahkasena ja laiskanpulskeena kotisohvalla. Kuten sanottu, menee tunteisiin, enkä ees aiokaan valehdella! :D

Todiste siitä, että mulla on muitakin
vaatteita kun niitä hienhajusia pieru-
verkkareita :D
Jotenkin on muutenkin ollut "vähän" outoa olla yht'äkkiä taas tyhjän päällä, vailla päämäärää. Se on lähes
väistämättä vaikuttanu meikäläisen treenihimoihin ja päivien vietto ulkona auringossa on houkutellu tuhannesti enemmän kun hikisten rautabunkkereitten haju ja särkevät lihakset. Oonkin ottanut vähän iisimmin pari viikkoa ihan vapaaehtoisesti ja treenannut vähän löysemmällä otteella (=fiiliksen mukaan. Treeni-intensiteetti ei ole kärsinyt, mutta treenien sisältö on aina vedetty sen mukaan mitä on halunnut tehdä.).

Ruoan rytmitys ja sisältö on pidetty pääosin kunnossa; mukaan on toki mahtunut muutama hassu herkkupäivä ja tyttöjen ihana viikonloppu Helsingin sykkeessä viime viikonloppuna. Ja KYLLÄ, myös Minttu otti "muutaman" ja sheikattiin ihaneitten tyttöjen kanssa vähän bootya :D

Kaiken kaikkiaan painoa on tullu vaivaset 2,5 kiloa, joten en jaksa ressata. Hyvällä tiellä ollaan :)

Helsingissä oltiin siis sen vuoksi, että meidän hokivaimokkeiden paremmat osapuolet oli pelailemassa taas SM-finaalissa Street Hockeytä, a.k.a. tossulätkää. Ja kyllähän ne meitin poijjaat taas pisti homman pakettiin ja toi kotiin pronssia. On se erihianoo olla Suomen kolmanneks parhaitten tossulätkäveljien vaimokkeita - osallistujia oli kuitenkin karrrrmee määrä, rapiat 250 joukkuetta ja nää veljet teki parhaansa ja oli... no... LOISTAVIA! Minttu on ERITTÄIN ylpeä (ja pääsin telkkariinki; oli taas oikeeta tajunnanvirran riemuvoittoa se haastis, haha :D)!!!


Lisää kuvateksti
Meillä elellään jännittäviä aikoja senkin puolesta, että Vilpertti alotti juurikin tänään jääkiekkokautensa. AHK:han aloitti lätkäpelit kolmosdivarissa, joten taitaa meikäläisen lätkäkausi mennä aina silloin tällöin myös toimitsijaroolissa. JEEEEIIII! Minttu <3 lätkähanskahikihajut ja ohan se ny vaan niin, että syksyyn ja talveen vaan yksinkertaisesti kuuluu pimeät illat ja LÄTKÄ!

Lomaa ollaan kulutettu myös muutamilla aika Tärkeilläkin Asioilla. Enpä muista oonko paljastanutkaan vielä, mutta siis ensi vuonnahan on aika myös ihan oikeasti vaimoutua. Sen enempää en vielä paljastelekaan, mutta siis aikamoista rallia syksyllä ja talvella tiedossa myös juhlasuunnittelusaralla. Ja kyllä - myös hääblogit kuuluvat nykyään lukemistooni, vaikka mulla onkin niihin ihan kamala viha-rakkaussuhde. Allekirjoittanuthan on siis erityisen epäromanttinen immeinen ja hääblogien vaaleanpunainen hattarahöttö ahdistaa aina aika ajoin, mutta ohan se ny toisaalta aika hauskaakib seurattavaa, kun se (ajatus)maailma on niiiiiiiiin kaukana omasta :D

Viikko vielä lomaa ja sitten sorvin ääreen. Siihen asti aion edelleenkin jatkaa samalla kaavalla; löhöilyä, treeniä, askartelua, lukemista - just sitä mitä haluan tehdä. Velvollisuuksia saakin täyttää sitten taas senkin edestä myöhemmin.

Eli aurinkoisia päiviä joka iikalle, palailemme taas! :)

2 kommenttia:

  1. Hei onnea vaimoutumiselle! <3 PS. HYVÄ TEIDÄN POJAT! ;)

    VastaaPoista
  2. Sun blogi on niin ilonen ja positiivinen jajaja kaikkea että odotan innolla uutta postausta! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!