Yhteistyössä: Just Body Beauty Salon

Tehän rakkaat lukijani olette tietenkin seuranneet jo muutaman viikon ajan Operaatio Röllönkadotusta? Muutama viikko takaperin postailinkin ongelmasta, joka alkoi riivata painonpudotuksen jälkeen.
Roikkomaha, you're my worst enemy!

Taisteluun roikkuvaa mahaa, raskausarpia (vauvaa ei edelleenkään ole, toim. huom.) ja orastavaa "ou nou, mä en voi tehä tälle enää mitään!" -ilmiötä vastaan valjastautui Just Body ja JB:n ihanan aurinkoinen Pauliina :) Pauliinalla oli tarjota avuksi Velasmooth -hoitosarja, josta kerrotaan seuraavaa:

Selluliittia vähentävät ja vartaloa muokkaavat Vela-hoidot perustuvat ainutlaatuiseen ja patentoituun tekniikkaan, jossa yhdistetään alipaineimu, mekaaninen hieronta, radiofrekvensi sekä infrapunavaloenergia. Tekniikassa kudosta lämmitetään tarkkaan kohdistetusti radiofrekvenssillä ja infrapunavalolla , jolloin rasvasolut pienenevät. Alipaine ja mekaaninen hieronta edesauttaa verenkierron ja lymfakierron tehostumista, kohentaa ihon sävyä ja tasoittaa kudosta. Kaikki nämä neljä vaikutusta yhdessä muodostavat patentoidun elõs –teknologian, jota hyödyntää ainostaan Vela-hoidot. Teknologian taustalla on pitkät ja tarkat lääketieteelliset tutkimukset, jotka ovat myös todiste hoitojen tehosta ja turvallisuudesta. 

Vela-hoidot tehoavat sitkeimpäänkin selluliittiin, sekä muotoilevat vartaloa ja usein myös pienentävät kehon ympärysmittoja. Vela-hoidot ovat sarjahoitoja, ja vaikka usein jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen on nähtävissä tuloksia, parhaat tulokset saavutetaan vasta useamman säännöllisen hoidon tuloksena. Yksi hoitokerta riippuu hoidettavasta alueesta (esim. reidet, pakarat, kyljet ja/tai vatsan seutu), ja kestää 20-60 minuuttia. Hoitojen jälkeen ei erityistä toipumisaikaa vaadita, vaan sen jälkeen voi heti palata normaaleihin päivärutiineihin.
Parisen viikkoa takaperin kävin tutustumassa JB:llä etukäteen Velaan ja sen vaikutuksiin. Ei muutakun pedille, paitaa ylös ja annetaan palaa. Itse hoitotapahtuma ei ole millään tavalla kivulias, vaan pikemminkin todella rentouttava ja mukava; aika sujahti kuin siivillä Pauliinan kanssa höpötellessä. Kolmisen varttia taidettiin maha-aluetta surruuttaa, tuntui kymmeneltä minuutilta. Hoito tuntuu hieronnan ja kuppauksen sekoitukselta lisälämmöllä varustettuna, joten naamallani taisi olla tyytyväinen hymy koko hoidon ajan.

Mitään sivuvaikutuksia ei Velan jälkeen ilmennyt; muistaa vain juoda vettä tarpeeksi ja pitää huolta, että ei lähde sinne Big Macille heti perään, vaikka Koskikeskuksen Mäkkäri vieressä onkin. Velasmooth sopii siis niille, joilla on itsepäistä selluliittia tai tarvetta kiinteyttää ihoaan - ei siis missään nimessä painonpudotusmetodiksi!

Just Body on sopivasti omilla kotikulmilla Tampereen Ratinassa osoitteessa Suvantokatu 1 B 41 (sisäänkäynti nurkan takana - you know when you get there). Tilat itsessään on ihanan avarat ja seesteiset, näköaloista puhumattakaan. Vai mitä sanotte, kun ikkunasta siintelee aurinkoinen ja ihana Laukontori ja Laukonsilta? Sitäpä minäkin. Päiväuniin ei ole pitkä matka :)
Näin ollen siis, Rauta Rusetille ja JB yhdessä = PRICELESS! Operaatio Röllö jatkukoon! 


- - - - -

No okei, kyllä teitä varmaan kiinnostaa ne tuloksetkin, vaikka tosiasiassa ei tässä välissä paljon ehdi vielä tapahtua. No, tässä olisi tilanne kahden käyntikerran, lukuisten kuorintojen ja rasvausten jälkeen (tukitoimintoja vatsanahan uusiutumista tukemaan):

Lähtötilanne.


Tilanne kahden puolen tunnin käyntikerran jälkeen - tästä suunta ylöspäin!

Kahden käyntikerran jälkeen huomattua:
  • vatsan raskausarvet ovat pehmentyneet; vatsanahka ei koskiessa muistuta enää Uralin vuoristoa, vaan pikemminkin  pehmeää vauvanpeppua
  • ennen en pahemmin päässyt rapsuttelemaan navanpohjaa, nyt onnistuu jo sekin (ihan kuin se olis jotenkin tarpeellista? :D)
  • turvotus navan seudulta on laskenut, surulliset suupielet navan ympäriltä on ehkä pari milliä lyhemmät
  • pöksyt pyörii päällä eritoten vyötärön ja lantion seudulla

Tänään visiteerasin kolmannen kerran JB:llä, viikottaiset seurantakuvat postataan seuraavassa entryssä! :) Luvassa on vielä kahdeksan käyntikertaa ja näitä luonnollisestikin seurataan LÄHES reaaliajassa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!