Suoraan pyllystä!

No niin, nyt ollaan siinä vaiheessa tätä kehityskaarta, että huomasin kärsiväni ihan oikeasti jonkunlaisesta treenipökäahdistuksesta. Ja miksi? No, kerron sen kuvin, kun sanat eivät riitä:
Let's face the facts; halvalla ei saa hyvää. Oon jo kauan himoinnut ja halunnut Stadiumilta yksiä SOC:in treenipöksyjä (á 39,90 e). Sellaisia ihania tummanliloja, joissa on oranssit "paikat" sivuilla ja polvissa. Ja niitä toisia punaisiakin. Mutta... sovituskoppiin housuja roudatessani jokaikinen kerta joudun toteamaan, että VOIIIII VENÄJÄ - näistähän näkyy läpi! Jokaikinen kerta. Ja ennen jokaikistä sovituskertaa elättelen toiveita siitä, että josko ne housut olis nyt paremmasta materiaalista ja mun pylly ei vilkkuis jokaikiselle vastaantulijalle... eiku... perässähiihtäjälle. Ja nyt on turha alkaa avautumaan hammaslanka-pikkareista, joita stringeiksikin kutsutaan. Kattokaa nyt noita kuvia - tolla alemmalla ja vasemman puoleisella ei taida olla niitäkään ja silti se on see through. For niinku real. Housuista ei saa näkyä läpi. Piste.

No, jouduin silti kiikkiin. Hihkasin ääneen Stadiumin ale-rekillä löydettyäni Juuri Ne Oikeat pökät. Alennuksen alennuksella ja meikäläisen kokoisena (siis voitteko uskoa, että oon käynyt tällä viikolla jokaikinen päivä tarkistamassa ale-rekin ilman minkäänlaista tulosta ja NYT...). Vein sovituskoppiin ja vedin päälle. Kyllä - niistä näkyi läpi. Ja kyllä - kotiutin ne. What the hell happened here? 9,90 euroa - ja nainen sekoaa. Ja okei - ei ne nyt niiiiiiiiin paljon paistaneet läpi tumman värinsä ansiosta. Mutta silti. Olen typertynyt.

Jos teillä on siis vinkkejä siihen miten saadaan läpinäkyvät treenipökät peittäviksi, niin kertokaahan. Mä en ole päässyt tästä vielä selvyyteen. Ja vastausta "osta isompi koko" ei hyväksytä, koska a) ne on löysät vatsan kohdalta ja b) löysät trikoot on jotain kamalaa. Ehkä kamalampaa ne vilkkuvat vaot, sillä ne ei sentään häiritse muutakuin kanssaeläjiä, mutta löysät trikoot, ne tuntuu pahalta päällä.

Meikäläisen kriteerit treenihousuille:

1) Ei saa näkyä läpi. Never ever missään olosuhteissa.
2) Pitää olla leveä vyötärökaistale. Kapea kuminauha ja sen aiheuttama vyötärötursuama on yök. (vois ehkä laihduttaa???) Tursun yllättäessä korjataan. Ja treenatessa reenataan, ei kiskota housuja tai paitoja.
3) Materiaalin pitää olla oikealla tavalla joustavaa. Eli siis joka suuntaan ja pehmeästi. (SOC ei pysty tähän vastaamaan materiaalillaan, sillä venyy väärällä tavalla ja rätisevästi - mutta, oh well...)
4) Plussaa tietty, jos saa muodot kohdilleen (lue: leikkaukset oikeissa paikoissa ja materiaali tarpeeksi paksu pitämään huolta myös meistä, joihin maan vetovoima edelleenkin vaikuttaa)
5) Kivaa tietty olisi, jos olisi kunnollisia iloisia värejä.

Mähän sanoin että olen treenipökäahdistunut! :D


Näihin kuviin tältä erää - ja aion vetää uudet housut tänään jalkaan. Enkä treenaa jalkoja tahi hanuria - sitähän te (miespuoliset lukijat) kuitenkin salaa toivoitte.4 kommenttia:

 1. Kui olis pitkä ja helmasta vähän väljä toppi joka tulee pyllyn yli ja yksväriset kalsarit?

  VastaaPoista
 2. AAMEN! Lisäksi itse vihaan niitä kireitä alushousuja, joiden rajat erottuu aivan liian selvästi trikoista - pahimmassa tapauksessa ne on oikein pusertuneet sinne niin, että kalsarin sauman jälkeen takapuoli pamahtaa pari senttiä leveämmäksi. HYI.

  ...Oikeutin juuri itseni tilaamaan reilun satasen 2XU-trikoot. Kiva. Kiitos. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne on muuten sellanen juttu että NOU TÄNKS! :D Alkkareitten pitää olla mahdollisimman huomaamattomat trikoiden alla. Meillä niitä normiversioita kutsutaan leikkimielisesti "p***apusseiks", nimi kertonee kaiken :D Urheilualkkarit on parhaita, kun ne on materiaaliltaan soppeleita ja parhaassa tapauksessa vielä saumattomia, ei rutista! :D

   Haha, mäkin mietin noita 2XU:n trikoita, mutta en vielä tohtinut tilata. Kaipaan käyttäjäkokemuksia (vink vink! ;D) - näkyykö läpi ja millasta trikoota. Ja tietty määhän sit meen/tuun hypisteleen, jos jollain sellaset nään. Liian iso investointi, jos en oo ite nähnyt/kokeillu matskua :D Toivottavasti mää kuulen vielä sun kokemukset niistä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!