Yhteistyössä: Mimas Beauty

Hyppäätkö aamuisin suoraan kerrastoon ja toppavehkeisiin ja ovesta ulos? Käytkö salilla ja ilman meikkiä (RR ainakin suosittelee!)? Näytätkö aamuisin about albiinolta? Tykkäätkö itsesi ehostamisesta?

Esittelyssä onkin nyt Rauta Rusetille -blogin uus-vanha yhteistyökumppani, Mimas Beauty. Mimasin Maarit on ollut vastuussa meikäläisen räpsyripsistä jo tovin jos toisenkin ja kuulkaas fakta on nyt niin, että hevillä en kyllä ripsuistani eroa! Helpottavat tälläisen vaalearipsisen neidin elämää huomattavasti, kun ilman meikkiäkin voi hiihdellä kaupungilla niissä treenikamppeissa, eikä tarvitse hävetä omaa naamavärkkiä ja näyttää zombielta. Ainakaan niin paljoa :D

Mimas Beauty on rakennekynsiin, ripsipidennyksiin ja meikkauksiin erikoistunut yritys, jolla on toimipisteet sekä Tampereella että Kajaanissa. 
Yrityksemme arvot ovat korkea työnlaatu, esteettisyys, hyvä asiakaspalvelu sekä jatkuva kehitys. Arvojamme kunnioittaaksemme ylläpidämme ammattitaitoamme erilaisilla kouluttautumisilla, jatkuvalla laaduntarkkailulla sekä pirteällä asennoitumisella työhömme. Näillä keinoilla pyrimme saavuttamaan parhaan lopputuloksen, joka tyydyttää niin meitä kuin asiakkaitammekin. 
Meiltä löydät keinot oman luonnollisen kauneutesi korostamiseen asiantuntevalla ja hyvällä asiakaspalvelulla toteutettuna!
Itse henkilökohtaisesti olen ollut todella tyytyväinen Mimasin kädenjälkeen. Tampereen toimipisteessä on ihanan lämmin ja rento tunnelma ja työ hoidetaan ehdottoman ammattitaitoisesti ja hygieenisesti. Maarit sekä Minna kumpainenkin ovat hirvittävän tarkkoja ja työn jälki on huipputasoa, joten mieluusti suosittelen :) Myös kynsiä on tehty allekirjoittaneelle aina silloin tällöin ja niistäkin olen tosi paljon tykännyt!

Mimas tulee osallistumaan myös omaan kisaprojektiini huolehtimalla niin ripsistä, kynsistä kuin myös hiuksistakin. Ja tietty tätä kisoihin valmistautuvaa neitokaista huojentaa myös tieto siitä, että Mimasin pedillä saa rentoutua ja höpöttää ihan niin paljon treenihommia kuin haluaa (ja sitähän riittää, dieetillä varsinkin) ilman pelkoa siitä että silmäteipit eksyykin silmien sijasta suun eteen! ;D

Huomaattehan, että Mimasilla onkin nyt joulutarjoukset voimassa vielä tämän kuun loppuun! Nyt siis kannattaa käydä laittamassa räpsyt kuntoon - sanokaa terkkuja Mintulta :)

Ripsipidennys Full Set 85 e (norm. 109 e)! 
Tarjous voimassa 1.12. – 31.12.2012. 
Aikoja on rajoitetusti, varaa omasi pian! 
Tampere: 040 4682527 ja Kajaani: 044 3456979 

Maaritin omaa kynsiblogia voit seurata täällä:


Ja Mimasin tarjontaan voit tutustua täällä:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!