Mul on jano! (ja nälkäki)

Vielä kun kaikki oli hyvin... :D
Ihan ekana tahdon kiittää rakasta valmentajaani Mattia mun selkäni hakkaamisesta. Ei ny ihan kirjaimellisesti, mutta tää olotila joka tällä hetkellä mun kropassa on, on jotain ihan älytöntä. Jalat on ihan huippujöntissä viikonlopun "mä hakkaan mun hanurin niin tohjoks että sen on pakko kasvaa!!!!"-treenin (käsi ylös kuka haistaa epätoivon katkun?! :D) jäljiltä ja eilen kun bläjäytettiin sit uus treenikierto alkuun selkäsaunalla niin morjesta pöytään vaan! Aamulla ensimmäinen ajatus oli, että mitenkähän mä pääsen tästä ylös... Kyllähän sen nyt eilen jumisilla jaloilla mavetellessa jo tiesi, että tänään saattaa tirahtaa pari kyyneltä silmäkulmaan.

Sunnuntai 9.12.2012 - Selkä, takaolat

1) Leuanveto, kevennetty
2) T-kulmasoutu
3 a) Pullover, köysi
3 b) Ylätalja, leveä ote
4) Maastaveto
5) Kohautukset alataljassa, leveä
6 a) Takaolat koneessa
6 b) Face pull


No, reeni ei ollut ihan ongelmaton. Muistui taas mieleen miksi mä en juurikaan ole pystynyt vetämään leukoja enkä myöskään tekemään ylätaljaa "normaalilla" kahvalla, varsinkaan leveälti. Ongelma on mun - uskokaa tai älkää - oikean käden kyynärpää! Onko jollain ollut samanlaista vaivaa, että kyynärpää "lukkiutuu" eksentrisessä vaiheessa ja käsi jää huomattavaan koukkuun ja olkapää työntyy eteen, kun kättä ei saa suoristettua? Meikäläinen pystyi tekemään eilen neljä kokonaista toistoa, kunnes piti aina irrottaa ote kahvasta ja naksauttaa kyynärpää takas paikoilleen :D Siis ei siinä mitään, tämä ongelma ei satu, mutta rajoittaa liikerataa tosi paljon. Ja mun hermoilla - ÄRSYTTÄÄ!

Kohautukset alataljassa oli myös nekin uusi tuttavuus. Vielä pitää vähän hakea oikeaa liikerataa, mut tän päivän fiiliksistä päätellen on sekin menny ihan hyvin perille ainakin tonne takaosastolle - nimim. "Ai mulla on tuollakin lihaksia?"

Takaolkien kanssa täytyy vielä tehdä töitä ihan reippaasti. Mulla on tosi ongelmallista saada liikettä suuntautuun vain ja ainoastaan takaolille, sillä lavat liikahtaa aina väkisinkin hitusen vieden osan takaolkien kuormituksesta. Tekniikka kuntoon! Kaikista paras masiina näiden treenaamiseen itsellä on ollut "puikkomallinen" pecdeck, joka löytyy sekä WFC:ltä että Classicilta, mutta harmikseni en oo ainakaan toistaiseksi sellasta löytänyt Sykkeen perukoilta. Palautetta kehiin! :)

Tänään sitten onkin vuorossa rintaa ja käsiä. Palauttelen vielä tovin ja meen myöhemmin ähisemään. Hyvä treeni tulossa, on vähän sellanen kutina!

Ja sitten vielä loppuun kaikille huumorin ystäville pieni koonti gym failseista. Enjoy! :D

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151321468686539&set=vb.102926159841139&type=2&theater

Niin ja hei, vielä loppuun muistuttaisin, että mikäli mielit seurailla meikäläisen tekemisiä vähän helpommin, niin käykäähän klikkaamassa itsenne lukijoiksi tuolta oikeasta palkista kohdasta "seuraajat" :)
Siinä sitte sitä pumpattua lihaa... Eäääh.
On siellä jossain alla jotakin ja  joka toivottavasti
kuoriutuu jossain vaiheessa uloskin! :D6 kommenttia:

 1. Täältä löytyy ongelmakyynärpää! Mulla lukittuu oikean käden kyynärpää ylätaljassa koukkuun ja ai että kun kirpasee jos yrittää suoristaa ilman, että nousee itsekin kokonaan ylös. Joskus huomaa, että kohta se lukittuu, mutta sitten se naksahtaakin taas suoraksi ja ihan mukavahko ääni kuuluu :D

  Ja Mattiahan ei voi kiitellä kylliksi, siinä on aivan mahtava valmentaja! Onneksi saa itsekin apuja sieltä ;)


  Nim. tsipa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Tsipa!

   No huhu, mä niin arvasin että kohtalotovereita on varmasti muitakin. Ja lienee ihan täysin sama vaiva, koska kuulostaa ihan samalta härpäkkeeltä. Ootko käynyt tutkituttamassa sitä jossain tai ootko saanut jostain apuja siihen? On kyllä tosi ärsyttävä, kun haluais rauhassa tehdä, mutta sitten luksaatio tulee ja keskeyttää sarjan. Useasti. Ja kyllä - hermo menee :D

   Meitä Mattilaisia onkin aikasta reippaasti. Mut mikäs tässä ollessa ja illistellessä, homma vaan toimii! :)

   Poista
  2. Tähän asti oon kituuttanut vaivan kanssa, mutta nyt sen kylkiäisenä on tullut "kuplan" tunne oikean lapaluun alle, joten nyt on alettava tekemään asialle jotain :)


   -tsipa

   Poista
  3. Mööh! Joo, sillon viimestään kannattaa tehdä jotain kun etenee muuallekin... Mä hyvin vahvasti epäilen, että toi ongelma on tullut tuosta mun alunperin romusta olkapäästä. Osteopaatti varmaan nauraa mut pellolle, kun mulla on sille kaamee lista ens' kerralla käsiteltäväksi! :D

   Poista
 2. NIIN mahtavale näyttää Minttunen, hyvi on seläsä VEETÄ, TSEMIHALITUKSIA!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tästä ei oo suunta muutakun ylöspäin - VEE meinaan :) Tästä jatketaan! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!