Yläkroppaa, alakroppaa, koko kroppaa

Goooood morning Vietnam!

Keskiviikko - mikä ihana sointu siinä onkaan. Keskellä viikkoa tarkottaa sitä, että takana on puolet ja edessä on puolet. Ja lasihan on tietty aina puoliksi täynnä, eiks niin? ;) Tällä viikolla on ollut vähän helpompaa hengittää ihan fyysisesti kuin henkisestikin - selkäkin on antanut periksi. Muutamia ohikiitäviä hetkiä onnea ja iloa ja nyt ollaan kuiteski vasta puolivälissä - go me! Aamulla tosin koin ohikiitävän hetken suomalaisittain ilmaistuna v*****sta; ei se kaatosateessa polkeminen oo kuitenkaan ihan allekirjoittaneen lempparipuuhaa. Märkänä ja viluissaan... Yh.

Lätinät sikseen, eilen oltiin reenaamassa yläkroppaa. Ny täytyy myöntää, että tuntuu ihan höveliltä kirjotella näitä treenejä tänne, kun nää on tälläsiä kuntoilijan treenejä, mutta bare with me; kyllä mää kohta alan taas riipiä kasaan niitä puuskututtavia, hienkatkuisia, ällistyttäviä ja sydäntä läpättäviä treenejä - kunhan pääsen tästä usvasta ulos... No eniveis, tässä olis tehokkaan tiistain treeni kaikessa hienoudessaan. Toistoja tuli se 12-15 sarjoihin, sarjoja sen mukaan mitä huvitti. Jumaleissön että ei ois malttanu millään lähteä, intensiteetin pidin aika korkealla ja palautukset lyhyinä. Volyymiä - siitä Minttu tykkää!

Tiistai 9.10.2012 - Yläkroppa

1) Ylätalja, leveä ote 3 sarjaa
2) Kulmasoutu 90° tangolla 2 sarjaa
3) Kulmasoutu 45° kahvakuulalla 2 sarjaa
4) Penkkipunnerrus kp 3 sarjaa
5 a) Fliesit ristikkäistaljassa 2 sarjaa
5 b) Vinopenkkipunnerrus 2 sarjaa
6) Pystypunnerrus 3 sarjaa
7) Vipunostot dynaamisella liikeradalla 2 sarjaa
8 a, b) Vipunostot sivulle ja eteen (talja) 3 sarjaa
9) Hauiskääntö mt seisten 3 sarjaa
10 a) Hauiskääntö taljassa eristetty st 3 sarjaa
10 b) Hauiskääntö taljassa maaten st 3 sarjaa
11) Dippi 3 sarjaa
12 a) Pushdown narulla 2 sarjaa 
12 b) Yhden käden pushdown vo 2 sarjaa

Treenin jälkeen olikin sit kiva lähteä tukka pystyssä polkemaan kohti kotia. Pikanen suihku, ruokaa naamariin ja moikkaamaan N:ä ja J:a. Näistä illanvietoista mä tykkään eniten; kollarit jalassa ja möllöttäen. En oo muutenkaan mikään intohimonen farkku-/tiukat housut/korkokengät-lover, joten tää kelpas paremmin kun hyvin! :)

Eilisestä jäi sen verran hyvä fiilis, että aattelin päräyttää tänään myös tehokkaan jalkatreenin Sykkeellä. Ois vaikka mitä liikkeitä mitä haluttaisi kokeilla, mutta treenikaveri uupuu... Katotaan mitä saan aikaseks. Cannot wait! :D (tässä välissä voidaankin sitten ihmetellä, että MIHIN HÄVISI ne jalkatreeniantipatiat, häh? Se on se tauko... Tekee ihmeitä, näemmä.) Mun reidet ja ennen kaikkea AHTERI huutaa kovaa treeniä.

Viikonloppuna olis tarkotus myös käydä patikoimassa ystäväpariskunnan kanssa semmonen 20 km:n reitti - nuotiohommia ja eväitä ja semmosta. Kuinka kivaa! Odotan sitäkin jo ihan innoissani. Pienesti tosin huolestuttaa tää keli-asia; kaatosateessa rämpiminen ei edelleenkään oo kivaa :D Vi ska se den då.

Ja hei allihopa, tiedoksi pari asiaa:
  • olen lisännyt ylänavigaatioon uuden Galleria-sivun. Sieltäpä voipi käydä kurkkimassa edistymiskuvia - niitä kun on jonkun verran kyselty :)
  • ja jotta vanhakin pysyy mukana nykynuorison menossa, niin Rauta Rusetille -blogille on perustettu nyt myös oma Facebook-sivu. Käythän tykkäilemässä ja jakamassa eteenpäin reippaille ystävillesikin! :)
Ehdinkin jo FB-sivullani kysellä teidän oman treenimusiikkilistanne TOP3:sta. Jaa omat suosikkisi kanssani - saadaan kasaan kunnon Rauta Rusetille -playlist, joka laitetaan myöhemmin jakoon kaikille ja voidaan vedellä yhdessä kunnollisia rähinätreenejä! ;)


2 kommenttia:

  1. Voi Minttunen onpas Teilä tulosa ihana viikonloppu! Ja sunnuntaiksi ainakin luvattu parempaa ilmaa, uskotaan niin!<3 Ei muuta ku aurinkoista torstaita, halauksia kilokaupalla!<3

    VastaaPoista
  2. On, mä odotan ihan innolla! :) Lauantaina olis tarkotus lähteä rämpimään. Saas nähdä kuinka monet tossut on otettava mukaan... :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!