Kosahti

No näinhän siinä pääsi nyt sitten käymään, että en päässy pakoilemaan tätä kulovalkean tavoin kiertävää 11 kohdan kiertokirjeblogientrymitälie. Ou nou! Pullo siis pysähtyi myös meikäläisen kohdalle. Sillon ei voi kai vastata muutakun "totuus", koska en halua pussata ketään tyyppejä (näähän aina tiedetään hei). Tässä siis, you're welcome Mette!

Haasteen säännöt ovat seuraavanlaiset:

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.

Okei, alotetaan niillä yhellätoista hurjalla. Mitähän mää keksisin teille...

1) Mulla on ihmeellinen sukkafetissi :D Elkää nyt röhikö siellä, tää ei oo niin paha kuin miltä se kuulostaa! Mutta siis aamuaerobisen ja eritoten aamusuihkun jälkeen on PAKKO saada sukat jalkaan heti. Tää toimii myös toisinpäin; töiden jälkeen sukat on pakko saada kotona heti pois :D Ihme homma!

2) En oo oikeesti mustatukkainen. Oon oikeesti niin blondi kun ihminen vaan voi olla ripsiä myöten. Oon tainnut olla vaalea viimeksi joskus lukiossa - vielä ennen niitä kirkuvan värisiä hiuksia. Jonkun vitsin mukaan oon siis tekoäly (blondi värjää hiuksensa, got it?)

3) Oon kauheen kiukkunen aamusin, jos en saa tehdä asioita rauhassa vaan on kamala kiire. Tai oikeestaan tää pätee kyllä ihan kaikkeen. Mä mielummin sovin treffit sun muut menot niin löyhällä aikataululla, että ehdin varmasti ja rauhassa. Kiire ei stressaa, mutta kiukuttaa!

4) En imuroi joka kerta sohvan alta. Älkää kertoko Villelle.

5) Mää oon ihan heikkona kahteen ruoka-aineeseen. Tai siis syötävään. Toinen on kananmunat  (harmi kyllä - keltuaiset on mun suurinta herkkua. Semilöysänä. Ja keitettynä, tietty!) ja se kaikista vahvin himotus on Taffelin pähkinämix. Okei, nyt mun näppis on märkä... Makean perään en oo niin hirveesti...

6) Mulla tulee aina välillä töissä ihan hillitön tarve laulaa. Ihan siis hillitön tarve avata suu ja antaa äänen virrata. Tää tapahtuu vaan, jos on joku iiiiihana biisi - en mää ny ihan mitä tahansa laula hei!

7) Mun on pakko laittaa aamupuurot ainekset aina samassa järjestyksessä lautaselle tai mun mielestä se puuro maistuu ihan erilaiselle (=väärälle). Ja kyllä - mä mössään kuitenkin ne kaikki aina sekaisin kuitenkin. Eeeeh. Töissä tällä ei oo niin väliä, sillä täällä ne on jo valmiiks mössönä, kun mätän ne muovikiposta isompaan muovikippoon.

8) En oo koskaan ollu etelässä. Siis siellä aurinkoisessa paikassa. Mun ulkomaanmatkailu rajoittuu yhteen Englannin ja yhteen Ranskan keikkaan, that's all. En oo siis tosiaan mikään kosmopoliitti :D Siitä tosin haaveilen. Kuin siistiä olis ottaa vaan ja lähtee puoleks vuodeks johonki vaan tallusteleen??! Hä?!

9) Mmmh... Nyt alkaa käydä vaikeeks... No joo, totesin viime viikolla sen, että mun lempparisaleilla ei oo viherkasveja. Don't ask - en osaa selittää.

10) Mä oon maailman huonomuistisin ihminen ihan oikeesti. Ja ongelma on vaan pahentunut tässä viimeisen puolentoista vuoden aikana. Mä en siis ihan oikeasti muista mitään ilman lippuja ja lappuja ja muistutuksia puhelimessa. Mua harmittaa tää ehkä vähäsen, koska Ville on se, joka tästä joutuu eniten kärsiin :D Oon koittanut ottaa tän huumorilla, mut jotenkin mua ei enää kyllä naurata. Onkohan mun omega-annostukset ihan kohdallaan? :D

11) Mulla on myöskin maailman huonoin tasapaino ja koordinaatiokyky. Ja oon hidas. Mun on siis todella vaikea oppia teknisesti haastavia liikkeitä tosta noin vaan, vaan mä tarvin oman aikani niiden makusteluun. Esimerkiksi maastavedon opettelu on ollut ihan hirveän takkuista, rinnallevedosta puhumattakaan. Olisin siis myös maailman huonoin voimanostaja. Vai onks se painon nostaja? No eniveis, oon vaan hidas!

Ja sitte ois aika sille Meten "haastatteluosiolle"...

1. Mistä inspiroidut? Mmmm. Mä oon tosi esteetikko ja ns. tunne-eläjä. Inspiroidun kauniista asioista ja jutuista ja nään tosi helposti pienetkin asiat erilailla kuin ns. "normipertit". Jotkut hetket on yksinkertaisesti niin kauniita, että välillä tuntuu että sydän pakahtuu! Niinku esim. nyt, ku radiosta tulee Bruno Marsin "When I was your man". Uh. (okei, oon vähän ihastunut Brunoon, ihan oikeesti. Paljon. Ja nyt laulattaa!)
2. Paras asia kodissasi? Mä epäilen että paras asia mun kodissa on - niin kliseistä kun se onkin - Ville ja Luka <3 Pidän myös meidän kodin lämpimästä tunnelmasta!

3. Mikä oli parasta vuonna 2013? WTF? Tätä vuottahan on mennyt vasta 16 päivää? Jos kyseessä nyt kuitenkin on vuosi 2012, niin vastaisin epäilemättä että se, että pääsin painonpudotusprojektissani vihdoin ja viimein maaliin. Ja palkkiona sain oman mieheni kotiin <3

4. Mistä aiot innostua vuonna 2013? NO BODAAMISESTA! :D

5. Jos muuttaisit ulkomaille, mikä maa se olisi ja miksi? Mmmh. Mä en tiedä miks, mutta mua kiehtois joku Brasilia tms. Etelä-Amerikka. Okei, siellä on korruptiota ja kaikkee. Mut... Vois imeskellä kookoksia ja istuu riippukeinussa ja kattella palmuja!

6. Mikä on lempiherkkusi? Ou nou, mää taisin vastata tähän jo. Hups! Mut siis pähkinämix, love me!

7. Jos olisit eläin, mikä eläin luultavasti olisit? Varmaan joku panda? Iso, pyöree ja surullisen näkönen pallukka.

8. Mitä ilman et pärjäisi? Villeä. Siirappista, I know!

9. Jos raha ei olisi esteenä, mikä olisi seuraava hankintasi? En hankkis mitään, maksasin mun opintolainat pois! :D Että lottoomaan vaan. Se 12,5 miltsiä riittäs ehkä just... Ei vais. Jos ny jotain materiaa pitäis hankkia niin kai se olis sitten se penthouse siitä meidän naapuritalosta!

10. Mikä sinulle on tärkeintä elämässä? Mielekkyys, itsenäisyys, omat polut, rakkaus.

11. Kaksi sinua kuvaavaa adjektiivia nimesi ensimmäisellä kirjaimella? Möhkö, mauton? :D En mä tiedä... Mieletön, makee? :D Aika vaikee!

Enkä kyl haasta ketään, kun en jaksa. Anteeks! :D Soromnoo!4 kommenttia:

  1. Toi sun otsis on niin söpö et tuli ihan ikävä omaani! Pitäsköhän leikata...? :)

    VastaaPoista
  2. Heh, mullakin toi on vähän vaihtelevalla menestyksellä. Välillä unohdan sen ja se kasvaa ulos. Jaksan siis pitää sitä ehkä kolme päivää kerrallaan :D Otsis on kiva, mutta vaatii laittamista ja mun "tukka ponnarille ja baanalle"-mentaliteetti ei ehkä käy ihan yksiin tän kanssa :D Mut kivaa vaihtelua! Sullekin kyl sopis iha huippuhyvin!

    VastaaPoista
  3. Kiva kun jaksoit tehdä, sait ainakin täällä naurut aikaan! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!