Heeeellooo lover!

Jumprahuiti että mää en kyllä yhtään tykkää näistä ylläpitotreeneistä! :D Jalkatreenit on tosiaan nykyään sen muotoisia pitkine sarjoineen ja sanonpahan vaan, että pumppu rakas, ethän petä? Jalkatreeni on nykyään yhtä helvetillistä intervallia - rinnassa jyskyttää tuhatta ja sataa ja kurkkua kuristaa kiihtynyt hengitystahti. Hemmetti, mun mukavuudenhaluinen alter egoni huutaa lyhyempien hypertrofisten ja voimasarjojen perään! Toki nekin puuskututtaa, mutta eri tavalla. Hard to describe. Niin se vaan on...

Ilmiselvästi tarvetta nyt taas sille kestävyyskunnolle - sitähän siis aletaan rakentaa. En malttais millään odottaa kevättä ja sulia juoksubaanoja taas. Nyt oon lievittänyt eroahdistusta juoksemalla aamuaerobisia matolla (en kyllä kaikkia, hullut!), mutta eihän se nyt oo sama asia, kun nenässä haisee pistävä hiki ja ilma ei vaihdu. Ulkojuoksu = rakkautta. Raitista ilmaa, ihania maisemia ja huippuja hassujakin juttuja matkan varrella! :) Niin ja pieni karvakaveri, joka myöskin tykkää ulkoaerobisista... <3 On muuten toi meidän haukkukin kerännyt massaa vajaan kilon tässä offilla!

No mutta siis pointti oli se, että sain tänään kiinni vihdoin ja viimein Oikeesta Treenikiertorytmistä. Jatkossa siis jako on tämä:

Ma: Rinta, kädet
Ti: Jalat [aamuaero]
Ke: Lepo [aamuaero]
To: Olkapäät, pohkeet, vatsat [aamuaero]
Pe: Lepo
La: Selkä, takaolat, vatsat
Su: Lepo [vapaavalintainen aerobinen]

Uutuutena on treenit jätetty pois sunnuntailta ihan siitä syystä, että meikkis käy sunnuntaisin aina vähän hitaalla :D Kroppa ei siis toimi ja sillon on vähän känkkäränkkää ilmassa, joten parempi ihan vaan huilia salitreenistä suosiolla, kun tietää että se pyhätreenaaminen ei oo ihan my cup of tea. Alkaa vaan kiukuttaa, kun ei suju...

Tänään murunen kävi hakemassa mulle nyt sitten seuraavan seuralaisen, ettei aika kävis pitkäks. Se on nimittäin tämä:


Nyt onkin sitten luvassa iltojen täyttämistä opiskelulla. Pitkästä aikaa! Eipä tarvi enää ihmetellä, että mitä tekis... Päiväohjelma onkin sitten tästä lähin suurinpiirtein tällänen:

5:20 Herätys - kamppeet niskaan ja tallustellen kohti salia
6:00 Saapuminen salille, aamuaerobinen 45 min. - talsiminen kohti työpaikkaa
7:15 Saavun töihin, aamupala ja töitä
15:30 Töistä lähtö, kävely kotiin
16:00 Päiväunet á 30 min./lenkki koiran kanssa, opiskelua
18:00/19:00 Treenit á 90 min.
19:30/20:30 Lukemista
21:00/22:00 Potslojo!!

Oon muuten alkanut mennä nukkumaan ajoissa. Nyt se on ollut lähestulkoon ysin pintaan kun oon tähdännyt itseni makuukammarin puolelle ja pistäny läskit silmille. En tiedä onko tätä nyt Tempuria kiittäminen, mutta uni maistuu. Oikein odotan sitä että pääsen sänkyyn! Eipä ollut sama tilanne vielä vähän aikaa sitten... Nukkuminen = maailman parasta. Hyvin monena aamuna oon herännyt ilman ongelmia jo ennen kellonsoittoa. Se on aina hyvä juttu, en oo meinaan yhtään äreä aamulla, jos saan herätä omia aikojani (oli se sitten vaikka kello 5:00 :D), eikä tarvi kuunnella sitä puhelimen pimputusta heti aamusta.

No, mielikuvitusta on myös ruokittu oikein urakalla. En malta odottaa, että nään tän fläsän alta työni tulokset! Dieetti, mikset ala jo? :)2 kommenttia:

 1. Moikka! Sua odottaa haaste mun blogissa :)
  http://mette-livealittle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jumpe, tähänhän pitää sitten kaiketi tarttua :) Kiitoksia vaan haasteesta!

   Poista

Kiitos kommentistasi!