Itsenäisyyspäivän kunniaksi pukeuduin siniseen... SALILLA!

Miten musta tuntuu, että otsikko ei yllätä hirveän montaa tyyppiä? :D Tää päivä on kyllä ollut täynnä touhua ja tohinaa (huomisiin pikkujouluihin oon leiponut ja siivonnut kämppää ja juossut koiran kanssa ulkona tämän tästä) ja aattelin vielä kruunata illan käymällä vetämässä sellasen olkapää-ojentajasetin, että oksat pois. Tänään homman nimi oli taas käänteinen treeni. Hauskaa vaihtelua ja hyvää shokkia kropalle, siitähän ne olemattomat hernepussit tykkää ja toivottavasti myös kasvaa :) Treeni näytti tänään tältä:

Torstai 6.12.2012 (hyvää onnea Suomi!) - Olkapäät, ojentajat

1 a) Takaolat laitteessa 3 sarjaa
1 b) Takaolat kulmassa kp 3 sarjaa
2) Pystysoutu tangolla 4 sarjaa
3 a) Vipunostot eteen taljassa mt 3 sarjaa
3 b) Rattikäännöt 3 sarjaa
4) Vipunostot sivulle 4 sarjaa
5) Pystypunnerrus kaapelilaitteessa 3 sarjaa + pudotukset x 2
+ loppuun staattisia olkapääcomboja 2 sarjaa
6 a) Yhden käden pushdown vo 3 sarjaa
6 b) Tate press 3 sarjaa
7 a) Pushdown narulla 4 sarjaa
7 b) Ranskalainen kääntö (varovainen sellanen) 4 sarjaa

Kotiin pikapikaa. Tai ainakin yritin - tyhmänä en tajunnut, että keskustassa on Itsenäisyyspäivän ilotulitukset, joten kotimatkaan tuhraantukin tovin kauemmin kun normaalisti... :D Noh, näinpä myös ilotulitukset ihan autosta käsin, ei ois kyllä muuten tullut lähdettyä. Heh!

Teitä varmaan kiinnostaa myös mitä muuta kuuluilee kun sitä treeniä? Mistähän mä alottaisin... :D

No, se tärkein on varmaankin sitten se, että mitä valmentajan kanssa tuli höpöteltyä. Treffasin Matin tosiaan tällä viikolla alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen. Tällä kertaa ei onneksi ollut niin painostava olotila kun viimeksi, vaan oikeammin olo oli tosi kevyt ja iloinen. Tauko kisahömpötyksestä on siis tehnyt tehtävänsä ja oon vapautunut siitä fitness-vankilasta, josta kaimakin entryssään on kirjoitellut.

Kummasti on tauon aikana ymmärtänyt mm. sen, että mihinkään ei ole kiire. On myös ymmärtänyt, että (missään) touhussa ei ole mitään järkeä, mikäli sitä tekee väkipakolla ja hammasta purren. Tahdon ja motivaation tulee pulputa syvältä sisältä, jotta homma pysyy mielekkäänä. Ruuvien löysyttäminen oli ehdottomasti paras veto tähän väliin; hengähdystauko on tehnyt tehtävänsä ja pikkuhiljaa on aika palata riviin. En kuitenkaan palaa taistelemaan muita vastaan edelleenkään, vaan toteuttamaan itseäni, täysin omilla ehdoillani.

Katsottiin kuntoa pitkästä aikaa. Mattihan näki heti kropasta kaikki viimeaikaiset stressaavat tapahtumat ja miten paljon nestettä oon kerännyt kaiken myllerryksen keskellä. Kropan koostumus ei näytä kovin hyvinvoivalta tällä hetkellä, mutta hyvä uutinen on se, että tästä ainoa suunta on ylöspäin. Onhan mun stressitasot laskeneet jo sieltä megalomaanisesta 220:sta jo 140:een (kuulitteko mun sarkasmin, haha :D)! Matka oman itseni kuntouttamiseen jatkuu edelleen, kunnes saadaan ne tasot sinne 50:n kieppeille, missä niiden kuuluisikin olla... No, nyt saan uuden treeniohjelman taas ja jossa painotetaan nyt niitä olkapäitä ja jolla saan nyt alkaa takoa lisää lihaa. Jalat alkaa olla jo aikas hyvässä kuosissa, joten nyt lisää massaa sinne yläkertaan, jotta saadaan lisää tasapainoa!

Kisajuttujakin vähän jo pyöriteltiin, mutta annetaan niiden nyt olla vielä hetko takaraivossa pyörimässä, kunnes työkuviot selkenevät ja elämä on seesteisempää - kevään dieetin aloittaminen riippuu täysin siitä millanen elämäntilanne mulla sitten maalis-huhtikuussa on... Sarja myös vaihdettiin - body fitnessiin vie naisen tie. Jotenkin itsellekin "helpompi" vaihtoehto, josta on hyvä aloittaa lavaan totutteleminen, kun ei ens'alkuun tarvitse vielä haltsata vapaaohjelmaa ja fysiikkaposeerauksia. Nyt täytyy kai vaan opetella kävelemään korkokengillä, ehehhhehhheee... (tää on helpommin sanottu kuin tehty hei - ei ehkä ihan lempihommaa! :D) Fitnessfysiikkaan kyllä vielä joskus halajan, se on selvä homma se.

Niin ja juu, kiinnitettiin nyt sitten Team Sportlifeen! Se on varsin mukavaa, sillä nyt on myös tiimin tuki takana. Sportlife tulee näkymään ja kuulumaan myöhemmin varmasti isosti :) Tää nyt oli ihan luonnollinen tie, sillä muutenkin on Sportlifen tuotteita käytössä, niin mikä jottei. Hyviä uutisia siis siltä saralta!

No niin, siinäpä ne tärkeimmät kuulumiset. Linnan Juhlat jatkuu edelleen. Tänä iltana oon todennut sen, että ei ne puvut enää kiinnosta ensimmäisenä, vaan se kenellä on treenatuimmat käsivarret! :D Jakakaa suosikkinne, jos joku osui silmään! ;)


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!