Kone liitoon!

Viimeiset kuusi viikkoa ovat olleet aikamoisia. On etsitty aika moniakin asioita; itseäni, arvojani, motivaatiota,  asioita joista pitää, uusia elämyksiä. Oon oppinut eritoten sen, että en edelleenkään oo mikään maailman urasuuntautunein ihminen. Työ - se on mun arvoasteikolla aika matalalla. Mitä siellä yläpäässä sitten oikein on? Terveys, parisuhde, läheiset, siinäpä se. Keskitytään olennaiseen eikä tavoitella sitä kuuta sieltä taivaalta. En muutenkaan ymmärrä miksi kaikkien oletetaan automaattisesti haluavan edetä urallaan ja tavotella niitä pomojen ja käskyttäjien paikkoja. Mä olen tyytyväinen raskaan työn raatajana, en kaipaa muuta; pääasia, että tykkää siitä mitä tekee. Kolmasosa päivän tunneista kuluu työpaikalla, joten sen puuhan on PAKKO olla mielekästä, jotta pysyy kaikki inkkarit niin sanotusti kanootissa... No, se siitä. Mä palaan maanantaina takaisin sorvin ääreen kokeilemaan miltä homma tuntuu. Hartaasti ja sydämeni pohjasta toivon, että en saa slaagia heti ekana päivänä, joten pitäkääs ne peukut pystyssä!

Mitä muuten treenaamiseen tulee, niin olen jatkanut harrastustani ihan samaan tyyliin mitä ennenkin. Treenit on kulkenu ja yläkroppa alkaa saada jo muotoakin, jiihaa! :) Räkäsiä ähinäpuhinatreenejä onkin mahtunut mun viikko-ohjelmiin jo vaikka kuinka ja oonkin ollut tosi tyytyväinen, kun on päässyt hommassa niin sanotusti eteenpäin. Tietty on ongelmiakin ollut matkassa mukana; jalat ei oo edelleenkään oikein yhteistyökykyiset mun kanssa. Millon mitäkin hemmetin nilkkaongelmaa ja hermopinnettä, alaselkäkipuja ja nyt viimesimpänä oikea etureisi veti ihan yht'äkkiä aamulla herättyäni yläosaan puujalan ja vasempaan polveen ilmesty parin tunnin päästä joku ihan ihme juttu tippalihaksen kohdalle; oli huisin kipeä ja TODELLA kosketusarka. No, nää on näitä. Pari päivää ja sit ne menee ohi. Jos sama meininki jatkuu vielä pitkäänkin niin kai munkin olis käytävä jossain analysoimassa mun askellusta. On meinaan alkanut tuntua siltä, että vetelen vasemmalla jalalla jotain iiiiihan omaa... Vi ska se!

Tiistaina oliskin nyt sitten pieni miitinki Matin kanssa, katotaan sitten mitä keksitään mun pään menoksi :) Kisa-ajatukset on taas alkaneet pyöriä takaraivossa ihan hulluna, siitä ny ei vaan pääse mihinkään. Malttamattomana jo odottelen pedanttia ja säntillistä dieettiä, jonka lopputuloksena sitä sitte näkis mitä siellä alla oikein on. Ny ei enää pahemmin nää, voi vaan luottaa siihen että ne kasvaa ja kehittyy siellä jossain kaukana alla :DTänään olinkin sitten viettämässä lepposta lauantaipäivää uuden tuttavuuden kanssa - Reben kanssa tutustuttiin muutama viikko sitten ja pitihän sitä heti tällätä, kun kerta saman valmentajan kanssa puuhastellaan lihatalkoita. Sopivasti kävi suunnitelmat yksiin ja mäsähdettiin WFC:lle reenaan, kunhan oltiin ensin pyörähdetty Marun hoteissa BodyActionilla. Olipas kiiiivaaaa pitkästä aikaa nähdä Maruakin; ei olla tuhansiin vuosiin päästy jutulle, kun en enää Wolfilla oo käynyt, enkä BA:llakaan. Ja olihan siinä kuulumisia vaihdettavanakin! :)

Eniveis. Paluu WFC:lle oli huippu; kai se osittain autto, kun tiesi, että sinne ei tarvi jäädä :D Hirrrrrrrweesti tuttuja naamoja kyselemässä että MISSÄ SÄÄ OOT OLLU ja KOSKA TUUT TAKAS?!?!? No, lämmittihän se vanhan sydäntä tuommonen. Että ei oo pikku-Minttu päässy unohtuun :D Ja jotenki nii eri meininki, kun Sykkeellä ei pahemmin tuu ketään moikkailtua, kun ei siellä niiiiiiiiiiin hirveästi tuttuja ole. Paitti Jari, tiätty! :D Juu-u.

No se reeni sitte! Hitto oli kyl iha törkyhyvää settiä Rebetyksen kanssa. Vitsit mikä nainen! Natsas kyllä huumori samoin tein yksiin ja sitä tulikin sitten kikateltua siihen malliin, että mulla on nyt posket iha kipeet :D Treenimentaliteettikin ihan samanlainen; täysii tai sit ei ollenkaan! :D Treeni oli tuttua Mattia, sillä vedeltiin sitte meneen...

1) Pystypunnerrus kp 3 sarjaa
2) Sivuviparit kp 4 sarjaa
3) Pystysoutu mt 4 sarjaa (????? :D)
4) Takaolat narulla taljassa 3 sarjaa
5) Takadippi 3 sarjaa
6) Kapea lattiapunnerrus 3 sarjaa
7 a) Pushdown mt 3 sarjaa
7 b) Ranskis pään yli taljassa 3 sarjaa

Ähinät ja puhinat purkkiin ja kaikkee! Hirweesti asiaa ja kikattelua taas. Palkkaritki meinas unohtuu siinä kaiken hömpöttelyn lomassa :D Sitten vielä kadottiin hetkeksi jumppasaliin ottamaan kuvia ja muutenkin katsomaan poseerausjuttuja ja sit oli aika sanoo näkemiin hetkeksi. Tammikuussa taas sit :) Sovittiin tosiaan, että käydään treenailemassa aina yhessä kun Rebellä on asioita Tampesterissa. Kivaa - tuo tervetullutta vaihtelua tähän perus-treenaamiseen. Kiitos siis Rebelle, hirmu hauskaa oli ja unohdin hetkeksi ihan kokonaan kaiken ahdistuksen <3

Tästä on hyvä jatkaa. Mä koitan mennä nyt saunaan hetkeksi huokaamaan ja karistamaan maanantain murheet pois mielestä... Rio ohoi vaan kaikille, laterrrs!

8 kommenttia:

 1. Voi Minttunen oon niin samoilla aalloilla kanssas, ei kaikkien tarvi olla mittää uraihimisiä!! :) Sie näytät NIIN hyväle! Halauksia ja tsemppiä, soitellaan ajan kans tässä! Oot ajatuksisa. <3 Toivotaan et töihin palluu sujjuu parhain päivän, Ihanuus oot Ystäväin! Ps. Oliko pyyhe mukana ja minun rähinät vieresä mielesä? :)

  VastaaPoista
 2. No nimenomaan! Ja ärsyttää, kun työhön ottajat sitte ihmettelee että kuinka sää ny haluut taaksepäin urallas, ku oot jo tossa! Hemmetti. Eikös sen nyt kukin itse päätä, että mitä haluaa työkseen tehdä? Sieppaa semmonen olettaminen :D

  No, maanantaita odotellen... Koitan nyt hengitellä syvään ja rauhallisesti :)

  Ja juu, pyyhe oli mukana (TARPEEN! :D) ja rähinätki päällä. Kyllä miun kelepaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JUST NIIN!! Mutta ei kannata antaa sen järkyttää ommaa mieltä! Kukin saa omalla elämällään tehdä niinku itselle parhaaksi! <3 Ihana kuulla, että rähinäpyyhe seuraa Sinua Kulta! <3 Halit! <3

   Poista
  2. No näinhän se on. Jotain realiteetteja on tietty, jotka estää elämästä JUST niinku haluaa, mutta niiden seassa on nyt vaan yksinkertaisesti luovittava. Asuntolainaa ei makseta pyhällä hengellä eikä niitä pöperöitäkään osteta, jos ei oo töitä :)

   Pyyhe joutaa tänään kyllä pesuun, sen verran tuli tänään hikoiltua jalkojen parissa :D

   Poista
 3. Wawwawiwwa nainen! Upea olet! :) Koska kisat? Fitnessfysiikka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hähä mikä reaktio! :D Mitä nöyrin kiitos. Vielä jatketaan kehittämistä eteenpäin, tyytyväinen en oo tämän hetken kuntoon juuri ollenkaan... Mutta hyvä niin, tästä on suunta vaan ylöspäin!

   Kisoista en nyt tiedä. Vielä mää siitä ensi syksystä haaveilen, mutta mun on kohdattava realiteetit Matin johdatuksella nyt tiistaina sitte. Fitnessfysiikka kiinnostaa, kyllä vaan, mutta voooooiiii olla, et taivun vetään ekat kisat kuitenkin BF:n puolella ja totutella lavaan ihan vaan pyörimällä ympyrää ja T-kävelyllä. Vi ska se. Mää oon jäävi sanoon mitään mistään sarjavalinnasta, kun oon kuitenki koko ajan omasta mielestä liian pieni kaikkiin. Big-o-reksia tai joku sellane kai sit? :D Hih!

   Poista
 4. En ole minäkään mikään uraohjus. Ihan tyytyväinen olen tavan rivityöntekijänä, ei kiinnosta pätkääkään mitkään esimies tehtävät. Tyytyväinen oon kun työt voi jättää mielestään heti kun oven laittaa takanaan kiinni ja palkkaa saa sen verran että pärjää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Tyytyväisiä ollaan just tälläsina ja nimenomaan, että työt saa ihan oikeasti jättää työpaikalle ja rahaa sen verran että pärjää. En mää tarvi mitää hemmetin luksuslukaalia enkä mitään ökyautoa, mulle kelpaa vähempikin :) Jumppapöksyt jos välillä voi ostaa nii se on hyvä! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!