Kevyesti, laitisti - mitä näitä ny on!

Viikko se vaan vierii eteenpäin hurjaa vauhtia - nythän on jo torstai! Kerrankin näin päin; yleensä tuppaavat pikemminkin matelemaan.

Tää viikko ollaankin nyt tosiaan löysäilty ihan urakalla, sillä ohjelmassa on ollut kevyt viikko ja vaan pienet maltilliset pumppailut lihasryhmille on saanu riittää. Alkuviikko oli jotenkin jokaikisellä tapaa tahmea; ei vaan jaksanut mitään. Aerobiset siis onkin painottuneet enemmänkin tänne loppuviikolle. Ja sen kuulkaas huomaa! Olo on kun parhaimmallakin pullaneidillä. Ei paljon tee mieli kattella peiliin, saati sitten hihhuloida alusvaatteisillaan. Mitä enemmän vaatetta sen parempi. Kroppa-ahdistus, et ole mun kaveri! :D

Maanantaina pumppailtiin olkapäihin pientä painetta työpaikan salilla. Ohjelma näytti jotakuinkin tältä:
24.9.2012 Duckface - priceless :D

Maanantai 24.9.2012 - KEVYT: Olkapäät, pohkeet

1) Arnold press 2 sarjaa
2) Sivuviparit 2 sarjaa
3) Dynaamisia viparipyörityksiä 3 sarjaa
4) Pohkeet seisten 3 sarjaa
5) Pohkeet istuen 3 sarjaa
6 a, b, c) Erilaisia vatsoja 6 sarjaa

Maanantai olikin sitten muutoin ihan täysin märkä rätti vasten kasvoja; kiukutti ja sapetti koko päivän niin hemmetisti, ettei oikein mistään tuntunu tulevan mitään. Sen verran oon itsestäni onneksi jo tämän 27 ikävuoden myötä oppinut, että jos kiukuttaa niinkin paljon kun maanantaina kiukutti on ihan oikeasti vaan parempi mennä nukkumaan ja olla hiljaa. Sama mentaliteetti kun huonoissa treeneissäkin; jos hommasta ei tuu mitään, lähde kotiin. No, meikäläinen oli peiton alla ysiltä ja pisti silmät kiinni ja uneksi taas vähän isommista lihaksista. 3:39 heräsinkin sitten ihan pirteänä miettien seuraavan päivän työtehtäviä. Se niistä piiiiiiitkistä yöunista.

Tiistaina olikin sitten vuorossa kutitella selkälihoja inasen. Tän treenin kävin vääntämässä WFC:llä pikasesti.

Tiistai 25.9.2012 - KEVYT: Selkä

1) Vipuvarsiveto ylhäältä 3 sarjaa
2) Vaakasoutu alaviistosta 3 sarjaa
3) Kaapeliveto ylhäältä, mo 3 sarjaa

Salilta ulos astellessani äkkäsin, että jotain jäi :D Jotenkin en oo vieläkään tottunut siihen, että mulla ihan oikeasti on selkäpäivänä jotain muutakin kun pelkkää selän vääntämistä. Meikkiksen papupussit siellä hihoissa nyyhkytti unohdetuiksi jättämistään, joten lupasin niille kiltisti, että treenaan ne sitten samaan syssyyn ensi treenissä.

Eilinen, keskiviikko siis, huilattiin kokonaan. Pientä kuohuntaa lainehilla, illan juoksulenkki jäi tekemättä ja muuttui kävelyksi koiran kanssa.

Tänään treenattiinkin poikkeuksellisesti taas ennen valonpilkahdustakaan duunipaikan salilla.
27.9.2012 - Päivän kondis ja aamunaama

Keskiviikko 27.9.2012 - KEVYT: Rinta, ojentajat, hauikset

1) Penkkipunnerrus 3 sarjaa
2) Ristikkäistalja 3 sarjaa
3) Flies 2 sarjaa
4) Pushdown mt 3 sarjaa
5) Kapea punnerrus 2 sarjaa
6) Pushdown, yhden käden mo 2 sarjaa
7) Hauiskääntö taljassa mt (leveä) 3 sarjaa
8) Hauiskääntö kp tasatahtiin 2 sarjaa
9) Keskitetty hauiskääntö taljassa 3 sarjaa

Perään vielä polkemista puolisen tuntia eri vastuksilla ja töihin aikasempaakin aikaisemmin tukka pystyssä. Voi veljet.

Odotan tätä iltaa kyllä innolla - pääsee pitkästä aikaa haistelemaan vähän jään ja (hanska)hien suloista sekoitusta. Joko arvasitte? Hakamettään, Hakamettään, me mennään Hakamettään! Tiedossa ois pitkästä aikaa LÄTKÄÄ, Ilves-Jokerit. Narripaitoja en ookaan tainnut vuosiin nähdä - johtuiskohan vuosien takaisesta yliannostuksesta vaiko mistä, mutta NYT MÄÄ PÄÄSEN JA NÄÄN! Illalla mehustellaan. Jäähallissa on oma tunnelmansa, josta pidän ihan hurjasti.

Kilpaurheilusta puheenollen; kisoihin valmistautumisen (voiks tätä nyt edes sanoa sellaiseksi vielä? :D) syövereissä oon alkanut miettiä uudemman kerran omia motiiveitani, jotka kisailemisen pariin ajavat. On monia asioita kisaamisen puolesta, mutta toisaalta myös tosi paljon vastaan. Valmentajan kanssa täytynee keskustella tulevasta, sillä sanotaanko nyt niin, että ensimmäistä kertaa mua PELOTTAA ja kyseenalaistan aika paljonkin asioita.
Ei hyvä. Palataan tähän myöhemmin.

PSSSST! Siihen edellisessä postauksessa vinkkaamaani Liikunta on lääkettä -juttusarjaan on tullut nyt uusi osio, tsekatkaapas täällä: Liikunta on lääkettä - kohonnut verenpaine

2 kommenttia:

  1. Minidynamiitti27 syyskuuta, 2012

    Hyväle näyttää Minttunen,habaa on!!

    VastaaPoista
  2. Kiitti, tällä on hyvä jatkaa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!