Viimeiset uutiset

Nyt alkaa olla se hetki käsillä, kun todetaan, että Rauta Rusetille jää historiaan. Viimeiset kaksi ja puoli vuotta ovat olleet yhtä vuoristorataa ja alunperin siihenkin tämän blogini perustin; vuoristoradan jäljittämiseen. Nyt kun vuoristorata on muuttunut aika pitkälti tasaisesti eteneväksi possujunaksi, en koe enää tarvetta muistella myöhemmin eloni polkua, joka nykyään aika pitkälti seuraa samaa kaavaa viikosta toiseen. Kaikki on sanottu ja tehty ja nyt pistetään ketarat ojoon ainakin täällä virtuaalitodellisuuden puolella.

Haluan kiittää lämpimästi kaikkia blogiani seuranneita ja ihania uusia tuttavuuksia, joita olen matkani varrella saanut. Matka on ollut ennen kaikkea opettavainen ja olen saanut katsella omaa sisintäni ihan uudella tavalla. Olen juuri se Minttu, joka olen aina tiennyt olevani - ulkoisesti sekä ennen kaikkea sisäisesti.

Näillä jatketaan. Twitter on edelleen toiminnassa, blogi sulkeutuu pienen tovin kuluttua; samoin RR Facebook-tilini.

Olette kaikki omalla tavallanne rakkaita. Pitäkää huolta itsestänne ja kehostanne; rakastakaa sitä lujasti ja se rakastaa teitä takaisin vielä lujemmin!4 kommenttia:

 1. Voi ei! Tätä vähän pelkäsinkin... :( Kai se jokasen tie joskus vaan päättyy... Onnea ja iloa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Don't worry, kyllä mä kuitenkin kuulun ja näyn toisilla kanavilla. Huoli pois ja kohti uutta huomista, eiks je! :)

   Poista
 2. Kiitos kirjoituksista, twiittaillaan ahkerasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä varmasti tulee olemaan kohtapuoliin enemmän, kun pääsen tästä sähköisten viestintäkanavien yliannostuksesta yli :) Twitter on hieno, mää tykkään siitä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!