Häähörsöilyä vähän eri mausteilla

Hajahujahoo!

Mää aattelin kuulkaas tänään riemastuttaa teitä pienimuotoisella sellasella postauksella, jollaisia mä ehkä inhoon aika paljonkin. Mut kaikkeehan pitää kokeilla, eiks niin?

Sen lisäks, että formaatti on ärsyttävä (muistatteko ne ala-asteen ketjukirjeet? "Osta listan ensimmäiselle suklaalevy ja laita oma nimes perään ja postita tuhannelle eteenpäin niin saatat saada joskus kakskyt levyä tai sitte et ollenkaan!") niin kuten viimeks jo totesinkin; hääblogit on ehkä kaikista blogityypeistä raskaimpia. Joten ei muutaku hommiin, mä niiiiiiiiiiin ilahdutan teitä tänään tällä tuplaällötyksellä! Nakkihan ei sinänsä suoranaisesti viuhahtanu itselleni henkilökohtaisesti, mutta päätin tehdä aluevaltauksen ja kertoa tällä kertaa vähän asioita hääteemalla.

Ensin piti kertoa ykstoista epäolennaista asiaa itsestään. No, tän mä oon tainnu tehdä aiemminkin, mutta kerrataas nyt vielä jollain muulla yhdellätoista asialla (jos tulee samoja kuin viimeksikin niin sori - my bad!)

1) Mun lempiasia viikonlopuissa on vaaleat ja valoisat aamut, aamusuihku ja sujahtaa suihkun jälkeen vielä hetkeksi lakanoiden väliin tuhisemaan. Se on kuulkaas semmosta luksusta, että ei paljon viikolla pysty tekeen!
2) Parasta syksyssä on lätkäkauden alkaminen. Muuta kivaa syksyssä ei sitte ookaan.
3) Ajan autolla kuulemma epätaloudellisesti ja käytän liikaa kytkintä. Ens kerralla voinkin sitten jättää jarruttamiset kokonaan ja pysytellä vaan kaasulla?
4) Oon treenivaateostelukiellossa loppuvuoden. Ja oon siitä jopa ihan samaa mieltä avokkini kanssa. No more treenivaatteita, kiitti!
5) Oon levoton sielu kaikin puolin. En jaksa yhtä saman asian toistoa pitkiä aikoja, vaan etsin aina uusia virikkeitä ja hauskoja juttuja elämääni. Hemmetin spontaani ja räiskyvä. Kiihdyn nollasta tuhanteen nanosekunnissa ja palaan about samaa vauhtia takasinpäin.
6) Hääautoksi kelpuutan vaan yhden ja tietyn
7) Mulla on paljon lennokkaita ideoita, joita aika ajoin Ville joutuu kuuntelemaan huuli pyöreenä. Sori beibe, innostun niin paljon!
8) Tykkään käydä risteilyillä :D
9) Mulla himottaa karjalanpiirakat. Koko ajan.
10) Inhoon ohuitten urheilusukkien materiaalia, joka tarttuu kynsiin ja kaikkiin teräviin juttuihin kiinni. Niistä tulee kylmiä väreitä.
11) Menetin Tupperware-neitsyyteni n. kuukausi takaperin, kun tuli hankittua se pitkään mietityttäny MUNAKIPPO. Mitenkäs sattuikaan, että samaan aikaan oli tarjous, jossa sai riisipöntön ja pastaämpärin erikoishinnalla, joten sellasetkin kotiutui meille! Voi veljet, ny ei tarvi enää vahdata hellanreunallakaan! :D


Eli tässäpä olkaa hyvät, pienimuotoinen sneak peek meidän kahdeksan kuukauden päästä koittaviin häihin. Yksitoista kysymystä by Vaimoksi:

1. Mikä hääjuhlassa on tärkeintä?

Me ollaankin tätä mietitty ja käännetty ja väännetty. Oikeestaan tärkeintä on se, että saadaan olla kaikkien rakkaiden ystävien ympäröimänä juhlistamassa meidän viisivuotista yhteistä taivalta, joka on kaikkinensa ollu ihan HULLUN HAUSKA :D Meille ei ole tärkeintä, että saadaan mahdollisimman paljon sukua ja ihmisiä juhlimaan, vaan se, että ne ihmiset joita häissä on, on meille tärkeitä.

2. Miten valitsitte kaupungin hääjuhlallenne?

No tää ny oli aika itsestäänselvyys, että Tampereella mennään naimisiin. Ville on paljasjalkainen tamperelainen ja määkin aika hyvin oon saanu osani näistä peritamperelaisista lieveilmiöistä ;D Ei vais - oon kuitenkin kotoisin Iittalasta, Tampereen kupeesta, joten ei tarvinnu alkaa arpoon mitään paikkaa Kuusamon ja Hangon väliltä. Itse juhlapaikan valitseminen sitten olikin jo asia erikseen :D Pitkällisen venkoilun ja päättämättömyyden jälkeen oli vaan pakko kumpaisenkin arvottaa juhlapaikan tärkeimmät ominaisuudet ja päästä jonkunlaiseen kompromissiin. Meikäläiselle ei meinaan maalaisromantiikka iske sitten YHTÄÄN ja Vilpertti ei puolestaan kaupunkikaupunkihäitä halunnut, joten piti vähän niinku taiteilla paikkavalinnassa. Mutta kuten sanottu; täydellistä ei olekaan!

3. Mihin häiden osa-alueeseen panostatte eniten? Miksi?

Ööööö. No jos budjettia katsotaan niin kai se on se musiikki - sekä hääbändin että seremoniamusiikinkin osalta. Toinen ainakin mulle tärkeä asia on ruoka - ei varmaan tarvi perustella sen kummallisemmin. Mutta sanotaan nyt näin yleismaailmallisesti, että mä haluan että
a) porukalla on hauskaa ja ilmapiiri on rentoutunut ja iloisen hullu
b) masussa on täytettä. Eikä sitte mitää eineksiä, NI!

4. Mihin häiden osa-alueeseen panostatte vähiten? Miksi?

Voiks tähän sanoo sen kirkon ja ne perinteet? :D Mua kammottaakin ajatus jostain kamalan perinteisistä asioista ja jutuista, jotka nyt on vaan "pakko tehdä". Jos ei hotsita polkasta kakkua tai ryöstää morsianta niin onks pakko hei? No ei oo! Niin ja kerrotaan nyt myös sekin, että oon myöskin sitä mieltä, että morsiuspukuun tai vihkisormukseen on ihan pimeen tyhmää pistää tuhansia euroja rahaa; puku sulla on päällä yhden päivän ja sormus on vaan sormus.

5. Suurin inspiraation lähteesi?

Hahahahaha, nää on nyt näitä pienimuotoisia haihatteluhommia. Tarviiks häillä olla joku inspiraatio? :D No, värimaailman osalta ainakin suuntaa-antavana inspiraattorina on ollu näin yleismaailmallisesti ilmaistuna KEVÄT. Ja tiätty yks kiva toinenkin inspiraatiohomma on, mut siitä mää en kerro mitään! ;)

6. Miksi päädyit kirjoittamaan hääblogia?

En kirjoita, mää oon tällänen harrastelija vaan.

7. Aiotko yllättää sulhasen hääjuhlassa? Jos aiot, miten sen teet?

HAHAHAHAHAAH :D Aion! Monta kertaa! YOU GOT IT, VILLE - WATCH YOUR BACK! Mut en sitte tieteskää kerro niitä juttuja tässä, koska sit ne ei olis enää ylläreitä? D'oh?

Yllätyyyyysss!

8. Millaista musiikkia hääjuhlassanne kuullaan?

Alkuun tulee varmasti eka setti tanssimusiikkia. Ei kai me ny turhaan olla tanssikurssilla käyty ja niska limassa painettu jenkkaa ja sottiisia (tulee muuten hiki, käy aerobisesta!). Eli tanssimusaa, sitte vähä tanssimusaa, sitte vähä sheikkausta ja sitte vähä jotai hempeilyy? En minä tiiä, noitten suunnittelu on vähän niinku poikien juttu. (Villelle ja bestmaneille tiedoks; jos laitatte soittolistalle trancea, hirtän teidät munaskuukkeleista portaikkoon. Ettäh!)

9. Tuleeko teille jonkinlaisia vieraslahjoja?

Tää on muuten sellanen juttu mitä en oo vieläkään tähän mennessä tajunnu. Vieraslahjat? Miks vieraiden kuuluu saada lahjat, kun me mennään naimisiin? Ja mikä tää karkkibuffajuttu oikein on? Kuka haluu syyä karkkia juhlissa, kun niitä voi mussuttaa kotonaki sohvan nurkassa? Ääää. Not gonna happen! :D

10. Teettekö jotain itse vai ostatteko kaiken valmiina?

No jotain saatetaan itse väkertää, mutta hyvin vahvasti epäilen, että jää aika minimiin. Jotenkin nyt vaan tuntuu, että aika (tai hermot, kröhöm) ei oikein riitä minkään pienen näpertelyyn. Valmiina siis hankitaan aika pitkälti.

11. Mikä olisi tärkein ohjeesi hääsuunnittelun alkumetreillä oleville morsiamille?

Miettikää jo hyvissä ajoin ennen hääpäivän lukkoon lyömistä, että mitkä ovat teille tärkeimpiä asioita ja mihin haluatte juhlissanne panostaa. Sen jälkeen kaikki on niin tuhannesti helpompaa! nimim. "Hanuri edellä puuhun!" Nii ja joo, toinen hyvä vinkki on myös, että säästäkää häihinne ihan jo syntymästänne lähtien. Huomatkaa myös häiden koittaessa, että se ei riitä kuitenkaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!