Mielikylpy

yhteistyöpostaus

Käsi ylös kuka heräsi aamulla väsyneenä ja kyllästyneenä? Kuka mietti herätessään, jotakuinkin että "eiiii, nyt ei ole levätty tarpeeksi, voisinko torkuttaa vielä"? Kukapas teistä totesi päivän kuluessa eteenpäin, että nyt ei enää jaksa? Tai että elämään pitäisi löytää uutta draivia?

Allekirjoittanut käväisi tämän viikon maanantaina testaamassa Mielikylvyn NLP-koulutus Timantista tulleen Katri Syvärisen kanssa yhteistyössä toteutetun Diamond In Me -tunnin. Timanttitunneilla vaihdellaan teemoja ajoittain ja tällä kertaa teemana oli flow. Itse ainakin henkilökohtaisesti olen todella helposti syttyvää kaliiberia ja innostuvaa sorttia, joten normi-Mintulle flow-tiloja tulee aika useinkin ja suhteellisen voimakkainakin vieläpä. Viime aikoina on kuitenkin nämä olleet varsin hukassa, joten tämän viikon teema sopi  tähän hetkeen kun nenä silmään! :)

Kuka?

Seesteistä Mielikylpy-rentoutussalia pitää Tampereen keskustassa (Näsilinnankatu 32 - WFC:n vieressä, vinkki vinkki ;D) ihana, iloinen ja eloisa Tiina Jokela. Mielikylpy on perustettu vasta muutamia kuukausia takaperin, joten kyllä - et ole vielä kuullut tästä pakosti aiemmin. Nyt kuulet!

Fasiliteetit Mielikylvyllä ovat ihan huikeat; esteetikon silmää hivelee vaalea ja graafisen rauhallinen sisustus, joka jo itsessään kutsuu rentoutumaan. Alakerrasta löytyy myös minikahvila, josta saa lämmikettä pään lisäksi myös kropalle.

Tiloissa töpötellään sukkasillaan, joka sekin jo tuo omaa kodikasta tunnelmaansa. Jos varpaitasi palelee helposti, ota omat lämpimän pehmoiset villasukat mukaan ;) Tohveleita toki on myös tarjolla, mutta itse koin parhaaksi omat turvalliset pörrösukat.

Mitä?

Mielikylpemisen perimmäinen tarkoitus on rentoutuminen. Moniko meistä ihan oikeasti tietää miten rentoudutaan? Fyysinen rentoutuminen on helppoa; heitetään levyksi sohvalle ja jalat ylös, mutta miten se tehdään mielelle?


"Rentoutuminen on synnynnäinen taito, joka painuu piiloon kiireisen elämänrytmin vaikutuksesta. Taitoa on kuitenkin mahdollista harjoitella ja oppia se uudelleen. Rentoutumisen opettelu vie hetken aikaa, mutta opittuasi taidon huomaat kuinka piristyt, itseluottamuksesi kasvaa ja henkiset voimavarasi lisääntyvät. Rentoutustunteja on erilaisia, joten valita voi juuri omaan mielentilaan ja tarpeeseen sopivan tunnin."

Tunnit siis eroavat sisällöllisesti toisistaan ja jokainen kerta on erilainen; voit käydä tutustumassa tuntitarjontaan täällä.

Siis häh? Nukutaanko siellä?

Maallikolle tietysti mielen rentouttaminen tarkoittaa ensisijaisesti aivojen kääntämistä pois päältä; käytännössä siis nukkumista. Ykkösprioriteettina ei tunneilla ole vaivuttaa kylpijöitä suoraan Höyhensaarille, vaan saavuttaa tietynlainen hetkeen ja tilaan keskittynyt mielentila, jossa kylvyn pitäjän tarkoituksena on herättää ihmisten tiedostamattomaan mielikuvia. Ihmisiä toki on monenlaisia ja jotkut meistä reagoivat rentoutumiseen erilailla; nukkuminenkaan ei siis ole kiellettyä ;)

"Mielikylpy™ rentoutuminen on ensisijaisesti suggestiorentoutumista, eli sanallisten ohjeiden pohjalta syntyvien mielikuvien tuottamaa rentoutumista. Tunnit ovat ryhmätunteja ja rentoutuminen tapahtuu mukavasti divaanissa maaten tai istuen. Erityisvaatetusta tai – taitoja ei tarvita."
Onko Mielikylvyllä muutakin tarjontaa kuin perus-tunnit?

Kyllä vaan! Nytkin tuloillaan on nimenomaan salitreenaajille suunnattu Visual Squat -kurssi keskiviikkona 21.11.2012 klo 18-21. Kurssin tarkoituksena on parantaa visualisoinnin avulla mielenhallintaa sekä teknistä suorittamista. Kätevä ainaskin allekirjoittaneelle, kun kyykky ja mave (ja se olematon HANURI!) taitavat tarvita vähän lisäapuja :D

Jos siis tämä kurssi kiinnostaa, niin ilmoittaudu mukaan HETI info@mielikylpy.fi tai 020 759 7420. Ja hei - määkin oon siällä! :)1 kommentti:

  1. Siellä sitten nähdään ;) ylläri, että toi jotenkin kolahti muhun :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!