Jäätävää menoa

Siis kuka on keksiny että tähän aikaan on meno ku Pohjoisnavalla, HÄH? Tunnustakaa heti, musta tää ei oo enää hauskaa! Nyt on MAALISKUU ja pitäis olla kevät. Ja mitä me tehään? Hiihdetään aamulenkkiä naama jäässä. Voi veljet, täähän on vallan mukavaa! Not.

Tää päivä on muutenkin ollu suoraan suolesta ihan näin suomeks ilmastuna. Aamu oli ihan hanurista - puolet lenkistä väänsin itkua näitten penikoitteni kanssa. Pää haluais vähän lisää vauhtia, jotta tulis kunnon hiki, mutta jalat ei pelitä. Mää tossa jo Matille ilmotinkin, että aamulenkit tais vaihtua taas siihen kellaripotailuun (lue: crossaria ja porrasjuoksua).

Okei, voin mä niitä vihannessekotuksia syödä, jos niillä tulee tollaset...
Ei haittaa ollenkaan! Tää on muuten meikäläisen motivaatiokuva
numero yksi :)
Sen lisäks että mua ketutti aamulla ihan vietävästi ne jalat niin sain sitten vielä kaupanpäällisinä jotkut vuosisadan kiukkukohtaukset eväitä laittaessani. Vihannessekotus, et ole enää mun ystävä, oon kattellu sua turhan kauan! No, nyt on sitten hakusessa hyvä höyrykeitin jolla saadaan mammalle vihanneksia pöytään. Ja jotain muuta kun porkkana-kukkakaali-herne-papuseosta, kiitos. Jos jollain on sellanen käytössä niin vinkatkaa jos on hyvä merkki/malli tiedossa. Tällä hankinnalla taataan kotirauha myös jatkossa ja vältetään nämä inhottavat melodramaattiset akkakohtaukset :D Siinä sitä sitte tirauteltiin pari krokotiilinkyyneltä ja nyt näin jälkeenpäin kyllä naurattaa koko homma! Noh, tuleehan näitä aina välillä. Onneks ei kamalan usein :)

Kevyttä viikkoa ollaan tosiaan treenien puolesta vietelty. Eilen kävin pumppaamassa hellällä kädellä reisiä - sillä tuloksella, että ne on nyt vähän kipeät. Onnistuin saamaan myös selkäni muutama päivä sitten araksi. Ja kyllä, senkin kevyellä viikolla. Elkää kysykö miten sen tein, kun en tiiä. Nyt tuntuu että kroppa on vaan tosi vastaanottavainen kaikelle!

... vastaanottavaisuudesta puheenollen. Kävästiin eilen Vilperin kanssa InBodyssä ihan huvikseen kattomassa millasia lukuja se meille latelee. No, odotettavissa ollut rasvaprosentti oli juurikin sitä suuruusluokkaa mitä odotinkin (=liikaa meikäläiselle, tiputettavaa on sellanen vajaa 20 kiloa, JEE :DDD), mut oli siellä ilosia yllätyksiäkin! :) Lihasmassaa oli tullu oikein mukavasti vuoden sisään, mut sydäri siinä melkein meinas tulla kun äkkäsin, että jalat ne vaan kasvaa ja kasvaa... Näihin oli meinaan tullu kolmen kuukauden sisään puolisen kiloa tavaraa! Se siitä ylläpitävästä treenistä, heh :D Ne vaan näköjään tykkää pidemmistä sarjoista enemmän... Keskikroppaan oli tullu myös mukavasti tavaraa, hanskatkin on kasvanu :) Tärkeintä oli kuitenkin myös se, että mun viskeraalirasvat oli lähteny taas laskuun, vaikka paino olikin muutamalla kilolla noussu. Hyvillä mielin siis. Vähät välitän nyt noista rasvaprosenteista, kun se on koko ajan työn alla. Nou stressi, jees hyvä miäli!

Dieetti on edelleenkin rullannu oikein hyvin. Tänään ei olla kärsitty nälästä ja ruokailujen osalta kaikki menee niinkun pitääkin. Ruokailuvälit on pidetty tasasina ja kone hyrräämässä. Tässä onkin nyt kolmen päivän aikana lähteny mäkeen jo -1,2 kiloa. Mikä on musta ihan outoa, sillä kaloreita ei oo tosiaan tiputettu juuri ollenkaan (hemapat vaihtu sekavihanneksiin ja banaani lähti, ei muuta), vaan muutokset koski lähinnä paikkojen vaihtamista. Mutta kuten jo todettiinkin, kroppa reagoi yleensä aika hyvin pieniinkin muutoksiin. Ja jotenkin musta tuntuu, että meikäläisen aineenvaihdunta on helpoimmasta päästä. Tekee aina mitä pyydetään! Eihän mulla tarvinnut edellisdieetilläkään koskea ruokavalioon kertaakaan, vaikka painoa lähti se 26 kiloa kaiken kaikkiaan. Kun homma pelittää niin se pelittää eikä sitä tarvi väkisin lähteä muuttamaan.

Nyt sitten oliskin edessä muutaman viikon odottelu. Varailtiin viikonloppuna vihdoin ja viimein meidän talvilomamatka kauas pois. Mähän en siis ole aiemmin ollu missään etelässä, joten pistäähä toi ny vähän jännittään. Tai ei ehkä jännittään, mutta kutkuttaa mukavasti vatsanpohjaa :)

Lähdetään tosiaan huhtikuun puolivälissä Kyprokselle nauttimaan lämpimästä säästä ja auringonpaisteesta. Ihan loistavaa! Ja matkasta huolimatta dieetti jatkuu - paikalliset kuntosalit on jo kartoitettu ;)


Kuvat Finnmatkojen sivuilta

1 kommentti:

  1. Minttunen Kultanen, juu kyllä se aurinkoinen mieli aina loppupeleissä sen kiukunpuuskan päihittää!! :D <3 Kukas tuo komia reisinen Nainen muuten on? TSEMIHALIRUTTAUKSET, ne HOTTIKSET tietty!! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!