Tönkkösuolatut sillit

Päevöö että pätkähti! Se ois sitten taas saliterveiset kirjoitettavana - sen verran tuli hyvää settiä tänään, että oon - myönnetään nyt sit - mehuissani!

Päivä suju ihan normaaleissa merkeissä - työt pulkkaan ja menoks. Salillelähtö oli kyllä alkuun jotain niin megalomaanisen jäätävää, että olin jo lähellä jättää menemättä. Vuosisadan hedari meinasi pistää pakan sekaisin, mutta tomerasti tokasin päässä jyskyttävälle vasaralle, notta nyt ollaan hiljaa ja lähetään! Vielä alkulämpöjä ottaessa päätä vihlo aika reippaasti, mutta venyttelymatolle päästyäni alkoi olokin jo helpottaa. Liekö sitten psykosomaattista - nää jalkatreenit kun ei tosiaan niihin lemppareihin ole viime aikoina lukeutuneet ;) Sitten ne tekosyyt nurkkaan ja tekemään.

Eniveis,  tässä olis sitten tämän päivän kepposet. Pelkkää suoraa ja piiiitkääääää sarjaa, ei erikoiskeinoja käytössä. Hei määhän oon kuntoilija!

Keskiviikko 3.10.2012 - Alakroppa

1) Ojennukset 3 sarjaa
2) Prässi, kapea 4 sarjaa (okei, innostuin... Rautaa sai yllättäen latoa jo 170 kg:n edestä ja kelkka päälle -himmailu ei näköjään olekaan aina pahasta!)
3) Askelkyykky smithissä korotettuna 2 sarjaa
4) Pikajuoksijain askelkyykkykävely 2 edestakaista pätkää (innostuin lisää...)
5) Koukistukset istuen 3 sarjaa
6) Takareisiveto taljassa
7) Hip thrust levyllä 3 sarjaa (UGAAAA!)
8) Pohkeet seisten 3 sarjaa

Reenin päätteeksi totesin, että mulla riittää vielä työsarkaa kyllä tuon mun uuden treeniohjelman/oman statuksen sisäistämisessä. Hitsit :D Heti ensimmäisestä sarjasta lähtien heitin sisäisen kuntoilijani roskikseen ja aloin BODAAN vanhasta tottumuksesta. Voi nakki ja makkara sentään. Onko joku ollut aiemmin samassa tilanteessa? Miten siirrytään bodauksesta kuntoiluun? :O Hjälfe?

Ja hei, iloisia uutisiakin! Kävin eilen illalla heittämässä kolmen vartin juoksulenkin tihkusateessa ja JIPPII - polvet ei ole olleet kipeät kuin vähän! Se on heti kun saa kunnolliset kengät jalkoihin niin johan helpottaa. Ehkä tästäkin ilostuneena uskalsin tänään siis vähän rankemminkin noita kinttuloisia kidutella. Hyvä fiilis, oi oi ja oi!

Ja hei, muistutuksena kaikille - blogissani on saatavilla lukijaluettelo oikeassa palkissa. Olis huippukivaa tutustua myös teihin rakkahat lukijat, joten ilmoittautukaa toki. Hurjasti teitä on, mutta vain rippanen tunnistettavissa. Kuka uskaltaa eka? ;)

1 kommentti:

  1. Siis NIIN huippua Minttunen!! :) Rauta totteli ja polovetki paremmat, kyllä se siitä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!