No niitä jättiläisiä

Tänään onkin sitten revitty iloa reenaamisesta oikein urakalla. Tänään nimittäin päätin vetästä ihan villikortin pakasta ja treenasin Villen kanssa - kyllä, luitte oikein - VILLEN kanssa. Wuhuu! Tästä onkin vierähtäny jo tovi jos toinenkin kun on päässyt (huomatkaa sanamuoto - enää ei tämä ole joutumista ;D) treenaamaan rakkaan avokin kanssa.

No... Koska avokkini on ehkä hitusen treenipäävikanen (SORI :D), niin suostutteli sitten säätämään kanssaan parit muuvssit noin niinku JÄTTILÄISSARJOINA. Juuuuuuma. En oo aiemmin bläjäyttäny muskuloille enempää kun triplasarjoja; nyt vedeltiin niitä isompia. Ny voi sanoa, että on paikat hyvin saanunna osumaa. Siis-ti-ä!

Mentiin aina rundi läpi ja sitten toinen tsemppas rundin ja sitten alotti omansa. Tätä neljä kierrosta - selkä erikseen ja olkapäät erikseen. Toistomäärät oli sellaset rapeet 10-15 joka liikkeessä...

Perjantai 12.10.2012 - Selkä, olkapäät

1 a) Pullover mt
1 b) Ylätalja, rusettikahva
1 c) Kulmasoutu
1 d) Alatalja tangolla vo

1 e) MAVE
2 a) Pystypunnerrus kp istuen
2 b) Vipunostot sivulle
2 c) Takaolat laitteessa
2 d) Olankohautukset


Halki, poikki ja pinoon. Adjöö vaan! MI-KÄÄN ei oo niin siistiä kun kunnon treeni ja ne adrenaliini(mehu)höyryt. Sais toi avokki olla mukana useamminkin, sen verran tuli hyvää settiä vedettyä. Kulmasoutu on edelleenkin ihan suolesta (yhtä suolesta kun penkkikin), mutta pakko oli tehdä kun pakotettiin...

Ja HEI, löydettiin Sykkeeltä kuntopyörät, joissa on pelejä! Siis OIKEESTI, meitsi voi jättää naistenlehdet aamuaerobisilla kotiin ja lepuuttaa hermojaan Mahjongin parissa. Sen lisäks että musta tulee timmi niin musta tulee myös viisas! x,D Heeeellloooo lover!

Ja sit fiilistellään...2 kommenttia:

  1. Ulalalaa huippista kerrassaan Minttunen, son sitä kehitystä se!! Tääläki oli aamula semmoset selekäsaunat, että oh nam nam! Illala sitte fiilistelen mie blogisa ja ehkäpä kuvvaaki. :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä tässä paikat kehittyy - hitaasti, mutta kovin varmasti! :D Toivossa on ainakin hyvä elää...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!